ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Un ONG din România, CPE- Centrul Parteneriat pentru Egalitate a lansat astăzi, de „ziua internațională pentru eliminarea violenței asupra femeilor”  un manual adresat fetelor. Acesta se intitulează: „Manual de formare” și face parte din strategia Uniunii Euopene de clarificare a identității și egalității de gen.

„ Proiectul Young Women Leaders abordează mai multe domenii problematice definite în Strategia UE privind egalitatea de gen 2020-2025. Activitățile din cadrul proiectului sunt concepute în special pentru a promova angajamentul civic și pentru a stimula abilitățile deleadership în rândul femeilor tinere din medii socio-economice și culturale diferite, oferind oportunități de dezvoltare a carierei, a competențelor antreprenoriale și de leadership ale femeilor tinere.”

 

Manual de Formare Young Wom... by simodino

 


 Conform postării de pe Facebook a paginii lor oficiale, lansarea manualului a avut loc astăzi: