ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


„Minunea de la Ghighiu ne-a adus lumină și speranță!”, scrie Părintele Arhidiacon Mihail Bucă, conducătorul minunatului grup de protopsalți TRONOS, al Catedralei Patriarhale, în viitor al Catedralei Mânuirii Neamului.

Este vorba de faptul relatat și de ActiveNews aici: Icoana Maicii Domnului de la Ghighiu - minune cu fiica bolnăvioară a Arhidiaconului Mihail Bucă. Analizele de sânge ale micuței Irene Ecaterina s-au îmbunătățit rapid

„Maica Domnului are grijă de Irene-Ecaterina și de noi, iar ea vrea să își arate recunoștința așa cum consideră. Am mers iar la Icoana Maicii Domnului ”Siriaca”, la Mănăstirea Ghighiu, iar Irene a făcut ceea ce a simțit.

Ceea ce ați simțit ați făcut și voi, dragii mei prieteni, care v-ați rugat și vă rugați pentru noi. Ne sunteți alături, iar asta o vedem și o simțim, clipă de clipă. Pentru tot și pentru toate, MULȚUMIM!

Dumnezeu să vă răsplătească pentru iubirea voastră!”, a mai scris înzestratul Arhidiacon publicând pe contul său de Facebook și filmarea de mai jos:

VIDEO: