ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!



Arcul de Triumf va fi deschis, duminică, publicului larg, între orele 9.00 - 16.00, intrarea fiind liberă. Accesul se va face pe axa nord-sud, Bd. Kiseleff dinspre Casa Presei Libere.
 
Primăria Capitalei a anunțat că, în cadrul manifestărilor dedicate Centenarului Marii Uniri, va deschide pentru vizitare monumentul Arcul de Triumf, duminică, între orele 09 – 16:00.

”Arcul de Triumf, monument istoric consolidat, restaurat și conservat de către Municipalitate prin cofinanțare europeană, se află în plin proces de amenajare interioară pentru a-și consolida poziția de obiectiv turistic de prim rang al Bucureștiului. Vizitatorii vor avea oportunitatea de a vedea o impresionantă colecție de imagini din perioada 1877-1922, ce ilustrează prin intermediul unor instantanee de front eroismul Armatei Române sub măreața conducere a Regilor Întregirii”, a anunțat Primăria Capitalei.