Fostul ministru al Educației Liviu Pop a declarat, luni, că vrea eliminarea calificativelor din învățământul primar, evaluarea elevilor urmând să fie făcută după un model european.
 
Fostul ministru al Educației, Liviu Pop, a declarat, luni, că vrea să depună o inițiativă legislativă prin care să fie eliminate calificativele în învățământul primar, iar evaluarea elevilor să se facă după un model european. 

Întrebat ce părere are despre propunerea legislativă a deputatului PSD Cătălin Rădulescu de castrare chimică a pedofililor, Liviu Pop a spus că nu comentează pe acest subiect, dar că și el are un proiect de lege prin care vrea eliminarea calificativelor din învățământul primar.
 
„Și eu o să depun un proiect de lege prin care vreau să eliminăm calificativele în învățământul primar. Să nu mai fie calificative pentru elevi, dar asta este părerea mea. Până nu o să discut în interiorul grupului, nu o să pot să spun că depun inițiativa legislativă. Evaluarea elevilor să se facă așa cum există astăzi în unele țări ale Uniunii Europene, pe alte criterii. E o discuție mult mai amplă și pentru asta trebuie schimbată legea educației naționale. Asta v-am dat un constrarăspuns la întrebarea (despre castrarea chimică a pedofililor – n.r.)”, a declarat Liviu Pop.2% din impozitul pe salariu
Din taxele pe salariul tău, poți alege ca 2% să meargă către articolele noastre și sprijinirea directă a siteului ActiveNews România, nu către stat. Companiile de publicitate și multinaționalele nu ne iubesc. Ajută-ne să luptăm în continuare pentru cele ce-ți sunt dragi: Familia, Credința și Țara.

Descarcă formularul și depune-l la agenția ANAF de care aparții până pe 31 iulie.