ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


O petiție lansată în Olanda împotriva certificatului de vaccinare a primit peste 800.000 de mii de semnături în doar câteva zile și ar putea atinge pragul de un milion în această săptămână, transmite LifeSiteNews.
 

Petiția a fost lansată în urmă cu o săptămână de o coaliție de politicieni, oameni de știință și antreprenori olandezi care se opun pașaportului de vaccinare COVID.
 
Făcând apel la premierul olandez Mark Rutte și la cabinetul său, autorii au cerut eliminarea imediată a măsurii și redeschiderea societății.

"Cerem cabinetului și parlamentului să elimine pașapoartele pentru coronavirus cu efect imediat", au declarat autorii în manifest. "Răul pe care îl cauzează este disproporționat față de orice beneficii pentru sănătatea publică pe care le-ar putea avea".

Traficul pe site-ul petitie.nl, care găzduiește petiția, a fost atât de intens încât pagina web s-a blocat frecvent.

"Viteza cu care a crescut petiția este un record", a declarat Reinder Rustema, managerul site-ului.

Autorii petiției și ai manifestului au susținut că pașapoartele COVID nu ar trebui să aibă loc în "cutia de instrumente a unei democrații libere".

Aceștia au continuat prin a numi pașaportul COVID o "încălcare a drepturilor fundamentale" .