ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Mii de fermieri și de transportatori din țară vor protesta, în această dimineață, în fața Guvernului, unde vor ajunge cu tot cu utilaje agricole. Ei sunt nemulțumiți că taxele de drum sunt prea prea mari, carburanții foarte scumpi și că nu-și mai permit nici măcar să-și asigure mașinile, după scumpirea RCA, relatează Știripesurse.

Fermierii din mai multe zone ale României vor protesta masiv în București, în fața Guvernului, în această dimineață. Aceștia vor ajunge în Capitală cu tot cu tractoare și camioane, anunță Antena3.
 
 
Situația financiară dificilă i-a determinat pe producătorii agricoli din România să iasă în stradă și să-și strige nemulțumirile față de accizele și taxele prea mari.

„Ieșiți din casă, dacă vă pasă! Dacă nu, stați liniștiți că atunci când veți ieși nu veți mai avea pentru ce! Nordul țării s-a pornit spre București!", este mesajul fermierului Dănuț Andruș din Botoșani.

@danutandrus #popor #antreprenoriatromanesc #viral #procesatori #agricultor #fermieri #foryou #toti #Romania @alexandra.pacuraru @mirceamedan1 @Ionut Ionutz @Hejdeu Razvan @Ciobanu Ionica @Stefan Musca @Lucian Marincea989 ♬ sunet original - Danut And????????????????????????