ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Încă un caz dramatic a fost prezentat de pagina Jab Injuries Global de pe Instagram, unul care se alătură Elei, o tânără româncă ce a suferit reacții adverse grave în urma vaccinului experimental.
 

De această dată este vorba despre Megan, o tânără din Florida. Tânăra americancă, mamă a doi copii, s-a vaccinat la 24 de ani, pe 14 martie 2021. Doctorul i-a spus că este foarte important să se vaccineze pentru că este astmatică. Ce a urmat: migrene teribile, amețeli, fonofobie, dureri în piept, tahicardie. La doctorul de familiei i s-a spus că toate sunt de la faptul că „suferă de anxietate”, ceea ce duce la lipsa de oxigenare a creierului și de aceea își perde cunoștința. I s-au recomandat medicamente pentru a trata anxietatea. În curând și-a pierdut și posibilitatea de a vorbi iar un medic a vrut să o opereze pe coloană. Victima vaccinului suferă și azi de reacții asemănătoare epilepsiei, paralizii temporare, orbire parțială, dureri nervoase, spasm facial, amețeli, insomnie, convulsii, frisoane, pierdere de păr, palpitații la inimă, senzație de arsură, urticarie, umflături ale membrelor, fotofobie și dureri sciateice, între altele.

 
 „Megan suportă cu grație o reacție adversă severă de mai bine de un an. În timp ce Megan a transformat un aspect negativ într-unul pozitiv și își folosește „defectul” sau boala pentru a sensibiliza pe cei care suferă de aceeași soartă, ea încă trebuie să lupte zilnic cu ironia faptului că leziunea ei a devenit chiar viața ei.

Te felicităm, Megan, pentru tot ceea ce ai făcut pentru ceilalți și pentru că ți-ai păstrat o mentalitate pozitivă în timpul acestui coșmar. Cu toate acestea, vrem să te ajutăm și noi. Vrem să știi că suntem mulți dintre noi care te credem și ne pasă de tine.
 
Dacă cineva dorește să ajungă la Megan, o poate contacta direct, alternativ, îi puteți lăsa puțină dragoste și sprijin în comentariile de mai jos. Sunt sigur că ea ar aprecia asta. Orice lucru mic ajută.”, se arată în postarea lor pe care o prezentăm și noi mai jos și în finalul căreia puteți vedea câteva secvențe video tulburătoare cu starea actuală a tinerei americance: