ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Linșaj mediatic la adresa AUR, fără probe sau argumente, într-un total dispreț față de deontologia profesiei de ziarist, ieri seară, la Realitatea Plus, în emisiunea "Legile Puterii".
 
Moderatoarea care condamna nepotismul și elucubra pe teme istorice despre care i se sufla în cască patinând cu aplomb pe fake-news după fake news este Alexandra Păcuraru, nimeni alta decât fiica unuia dintre patronii postului, Maricel Păcuraru. Distinsul "cârnățar", vorba lui Ion Cristoiu, a fost surprins într-o ședință de preluare prin forță a Romprest cu următoarele afirmații la fel de deontologice ca și cele ale fiicei lui: „Respectă infractorii, mă! Cine nu e infractor în ziua de azi înseamnă că e prost! Nu are ce căuta în business!”
 
Păcuraru împarte business-ul de la Realitatea cu mai articulatul Cozmin Gușă, remarcat ca un destul de inteligent agent de influență al Rusiei în spațiul românesc despărțit de Prut. Dacă ar fi să-i facem un portret Alexandrei Păcuraru din afirmațiile lui Cozmin Gușă despre denigratorii AUR, făcute înainte de execuția în direct a televiziunii conduse bicefal, s-ar încadra foarte bine în categoria "proștilor inutili". Cei interesați pot vedea o parte din emisiune mai jos, preluată de pe Facebook.
 
Dar iată ce spunea Gușă cu numai o zi înainte de punerea la zid a celor de la AUR, pe teme răstălmăcite: "Ce e interesant de analizat însă este componența corului de denigratori ai AUR-ului, pe care analizându-i, dacă nu-i veți identifica ca proști sau inutili, o să-i găsiți ca fiind mânați (și plătiți!) de interese diferite și contrare interesului național. Faceți vă rog acest exercițiu de analiză util, vă va ușura identificarea celor ce-și zic persoane publice, dar sunt doar niște COZI DE TOPOR. "
 
Redăm postarea integrală a acestuia, ratată, din câte se pare, de fiica partenerului lui de afaceri:
 
"ȚARA ARDE, IAR "BABELE” SE PLÂNG DE PERICOLUL "AUR”! VAI DE CAPUL LOR ... 
 
De la AUR îi cunosc doar pe GEORGE SIMION și pe DAN TĂNASĂ, am colaborat bine cu amândoi anul trecut când am organizat emisiunea-caravană ROMÂNIA 2019. Nu le cunosc familiile sau viața, dar ca persoane publice îi consider ca fiind 2 tineri patrioți care și-au folosit vocea puternică și curajul pentru a lupta (chiar din stradă!) împotriva exceselor anti-românești și pentru marele proiect național de unire cu Moldova, pe care l-am numit RO+MD=RO.
 
Am încercat să-i ajut de la distanță în ultimele luni, convins fiind de necesitatea prezenței mesajului și acțiunilor lor în viața politică și publică. Chiar luni dimineața, după alegeri, am avertizat că va urma o perioadă dură, de denigrare a lor, care va avea însă ca și consecință chiar consolidarea statutului lor de nouă formațiune politică, ba chiar creșterea aderenței populare pentru AUR. Din acest unghi, le transmit că nu-și au rostul văicărelile și victimizarea unor colegi de-ai lor, felul și misiunea unei formațiuni ca AUR, nu se "pupă” cu atitudini defetiste. N-am nicio îndoială că vor rezista bine la valul de invective, slobozite din piepturi de trădători naționali, puse la cale de minți aflate de mult timp în solda intereselor economice străine, ce pot cheltui fonduri importante pentru eventuala denigrare a oricui se mai preocupă de prosperitatea sau integritatea României.
 
Ratații/sinecuriști de la UNIUNEA SCRIITORILOR, în loc să dea socoteală pentru banii (mulți!) pe care-i cheltuie din buget pentru non-operele lor literare, majoritatea anti-românești, l-au dat afară urgent pe senatorul SORIN LAVRIC, un om pe care nu-l cunosc, dar care am văzut că gândește politic CORECT și ROMÂNEȘTE. Fapta asta se va-ntoarce oricum împotriva lor, ce e interesant de analizat însă este componența corului de denigratori ai AUR-ului, pe care analizându-i, dacă nu-i veți identifica ca proști sau inutili, o să-i găsiți ca fiind mânați (și plătiți!) de interese diferite și contrare interesului național. Faceți vă rog acest exercițiu de analiză util, vă va ușura identificarea celor ce-și zic persoane publice, dar sunt doar niște COZI DE TOPOR. 
 
P.S. Ca să pricepeți cât de "lucidă” e gândirea denigratorilor, vă zic că am primit mesaje care acuză că achiziția de către fiul meu a radioului "GOLD” FM, este tot o punere în acord cu strategia AUR"