ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Campionul mondial la tenis Novak Djokovic a confirmat azi că i s-a REFUZAT intrarea în Statele Unite și că nu va juca la US Open, după ce CDC a ales să nu schimbe regulile de intrare COVID în timp util pentru a permite participarea campionului de 21 de Grand Slamuri nevaccinat, anunță DailyNews. Cetățenii străini nevaccinați nu pot merge în prezent în Canada sau în SUA.

Novak Djokovic a anunțat că nu va călători la New York pentru următorul US Open, după ce a refuzat să fie vaccinat împotriva COVID-19, ceea ce îl face neeligibil pentru a intra în țară.

„Din păcate, nu voi putea călători la New York de data aceasta pentru US Open”, a scris Djokovic pe Twitter joi, înainte de tragerea la sorți a US Open.

„Mulțumesc #NoleFam pentru mesajele voastre de dragoste și susținere. Mult noroc colegilor mei jucători! Voi rămâne în formă și cu un spirit pozitiv și voi aștepta o oportunitate de a concura din nou.

Ne vedem curând în lumea tenisului!”

Sârbul Djokovici, în vârstă de 35 de ani, deține 21 de titluri majore, la o distanță de Rafael Nadal pentru recordul masculin.

El a declarat că nu se va vaccina împotriva Covid, chiar dacă acest lucru îl va împiedica să joace în anumite turnee.

El a ratat Openul Australiei în ianuarie, după ce a fost expulzat din această țară, și a fost nevoit să lipsească de la două evenimente din Statele Unite la începutul acestui an, precum și de la turneele de la Montreal și Cincinnati, la începutul acestei luni.

Dar în schimb rămâne demn și sănătos.

Citiți și Directorul CDC din SUA: „Am făcut greșeli grave, dar acum puteți avea încredere în noi”. Noile vaccinuri Covid, varianta „actualizată” - cei „eligibili” trebuie să aibă „la zi” seria inițială de vaccinări