ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice donație este binevenită. Doamne, ajută!


În luna martie va fi înaintată propunere UE pentru pașaportul de vaccinare. Anunțul a fost făcut de președinta Comisiei Europene, Ursula von der Leyen: „Vom înainta o propunere legislativă în martie”.

Comisia Europeană va prezenta, în luna martie, mai precis pe 17, propunerea pentru pașaportul digital de vaccinare, care va fi impus în Uniunea Europeană, a anunțat, azi, președintele CE, Ursula von der Leyen, citată de Reuters și AlephNews.

„În privința întrebării despre cum ar putea arăta pașaportul verde digital, vom înainta o propunere legislativă în martie”, a mai spus Ursula von der Leyen.

Președintele României, Klaus Iohannis, deși inițial se declarase împotrivă nu a avut nici o reacție fermă la anunțurile făcute de Angela Merkel la Consiliului European și acum, de șefa Comisiei, Guvernul Europei.

ActiveNews a lansat pe site un SONDAJ de opinie pentru a putea fi menționat ca argument în dezbaterea publică pe acest subiect. Vă rugăm să votați și să-l dați mai departe!

SONDAJUL pe care îl publicăm și aici spre informare este prezent pentru votare în varianta Desktop a site-ului, pe bara din dreapta, sub recomandările de tratament pentru Covid și în varianta de Mobil imediat după primele articole cât și sub fiecare articol.


Pentru că suntem cenzurați pe Facebook ne puteți găsi și pe Telegram și GoogleNews