ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Philip Bunce este directorul Credit Suisse și lucrează în industria IT de peste 25 de ani în diferite sectoare.  Domnul director preferă să fie numit „Pippa”, mai apropiat de „felul său de a fi”, decât „Philip”. 
 
Desigur, nu este nimic special la acest individ, este doar un bancher de sex masculin, care preferă să îmbrace din timp în timp haine de femeie.

Este un susținător vizibil și vocal a mai multor forme de egalitate, inclusiv a identității de gen, a parității de gen și a egalității de gen- Dar probabil asta este evident.
 
Philip zis „Pippa” face frecvent prezentări la o serie de evenimente și conferințe de amploare, cum ar fi Women of The Square Mile, Diversity in Technology, precum și prezentări în locații care variază de la alte corporații până la camere ale parlamentului.
 
Cu alte cuvinte, ECONOMIA e pe mâini pune!