ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Vaccinurile anti-Covid au năpădit România cu tot cu efectele lor adverse și binefacerile experimentale fără ca societatea civilă românească, medicii, oamenii de știință, Academia Română și Biserica Ortodoxă Română să aibă posibilitatea unei dezbateri științifice asupra lor, inclusiv cu privire la aspecte foarte importante, de ordin etic. În acest timp conservatori catolici americani, după cum arătăm în articolul de față, afirmă răspicat că toate vacinurile Covid de pe piață trebuie respinse din considerente morale, pentru că se folosesc sau au în compoziție elemente de la copii avortați. Avortați vii.

Este aproape de neînțeles de ce nici azi această dezbatere cu academicieni și oameni de știință reali nu are loc, campania de vaccinare fiind dominată de persoane cu o pregătire precară și o moralitate îndoielnică dar cu elan propaganidistic demagogic, influențate, foarte posibil, chiar de stipendierile primite din partea companiilor care ne livrează vaccinuri de zeci de milioane de euro, ca Pfizer, AstraZeneca și Johnson & Johnson, producătorul unui nou vaccin Covid recent aprobat în SUA și care urmează să aterizeze cu siguranță și în România.

Citiți Organizația lui Robert F. Kennedy: Media Hails New J&J Vaccine, Ignores Pharma Giant’s ‘Checkered Past’

Compania BigPharma în cauză a început, de altfel, să facă teste pentru vaccinuri Covid pentru copii, chiar și pe bebeluși, reclamă LifeSiteNews.

Dar aspectul complet ignorat și grav la care ne referim și care ar fi trebuit să fie până acum tratat de Comisia de Bioetică a Bisericii este legat de folosirea fetușilor umani - a copiilor avortați de vii - în producerea, studiul sau dezvoltarea vaccinurilor intrate deja în România.

În lumea occidentală această dezbatere există, numeroși episcopi sau conservatori catolici contrazicând chiar aprobarea dată de Vatican, respectiv de Papă, față de folosirea vaccinurilor.

Chiar pe 26 februarie a.c., ca să dăm un exemplu, Arhidioceza catolică de New Orleans a transmis cu fermitate că „trebuie să instruiască catolicii că cel mai recent vaccin din Janssen / Johnson & Johnson este compromis din punct de vedere moral, deoarece utilizează linia celulară derivată din avort în dezvoltarea și producția vaccinului, precum și testarea lui.” Este vorba de un fetus de 18 săptămâni avortat viu în 1985.

În urmă cu trei zile, pe 2 martie a.c., Conferința Americană a Episcopilor Catolici (document în link) a transmis opoziția sa fermă față de vaccinul Johnson & Johnson, din aceleași considerente, după cum arată și NJ.com.

În decembrie anul trecut, aceeași instituție, Conferința Americană a Episcopilor Catolici (USCCB) a emis o notă separată de Vatican către catolicii americani, afirmând că și vaccinurile Pfizer-BioNTech și Moderna au totuși o conexiune "la distanță" cu "răul diavolesc al avortului", având în vedere că aceste vaccinuri au folosit linii celulare extrase din țesut obținute din două avorturi care au avut loc în anii 1960 și 1970 și care au fost adesea reproduse de atunci.

Cu regret am aflat dintr-o emisiunea Trinitas TV poziția unui tânăr specialist român din străinătate care ne transmitea că acest fapt, respectiv pruncuciderea și folosirea celulelor fetusului avortat de viu (o condiție a utilizării celulelor) în procesul de cercetare și dezvoltare a vaccinurilor Pfizer și Moderna nu este chiar așa o problemă pentru că... s-a întâmplat demult. Ca atare, repet, crima și actul în sine, de preluare a țesuturilor pruncului ucis acum, în 2020-2021, nu mai este așa de gravă, pentru că avortul fetiței HEK de care au beneficiat Pfizer și Moderna a avut loc acum mulți ani. Noi ne-am crucit. Din păcate, cei din studio, realizatorul și invitatul, au dat din cap aprobator.

Cu privire la al treilea vaccin de la noi - AstraZeneca - cei trei participanți ai emisiunii Trinitas TV nu au rostit nimic.

"Cu toate acestea, vaccinul AstraZeneca este total compromis moral, deoarece linia celulară [a fetusului] HEK 293 a fost utilizată în etapele de proiectare, dezvoltare și producție ale acelui vaccin”, a mai afirmat cu claritate Conferința Episcopilor Catolici Americani în poziția sa oficială (link mai sus), în contrast cu recomandările superflue ale Papei.

La noi, AstraZeneca este deja injectat în populație și nu înregistrăm decât TĂCERE TOTALĂ din partea forurilor bisericești, ortodoxe sau catolice, pe această temă.

A trebuit să vină un avocat ca profesorul Gheorghe Piperea ca să tragă un semnal de alarmă, chiar ieri, afirmând pe contul său:

„Abominabil. Coșmaresc. Satanic de-a dreptul.
Trei sferturi din umanitate trebuie să își inoculeze asta în corp, de 2-3 trei ori pe an, vreo 30 de ani de-acum încolo.
PS: Vedeți pe Netflix Brave New World, serial făcut după cartea lui Aldous Huxley, ca să înțelegeți către ce ne îndreptăm.”

 

Postarea sa are un număr impresionant de reacții, ceea ce spune multe despre cum percep de fapt românii această oroare.

Prospectul vaccinul AstraZeneca este, așadar, relevant de la sine:

 

„COVID-19 Vaccine AstraZeneca conține organisme modificate genetic (OMG). Orice vaccin neutilizat sau material rezidual trebuie eliminat în conformitate cu reglementările locale pentru organisme modificate genetic sau deșeuri cu risc biologic. Scurgerile accidentale trebuie dezinfectate utilizând agenți cu acțiune împotriva adenovirusurilor.”

Adică resturile unui vaccin AstraZeneca pot constitui un risc biologic, un biohazard, dar aruncarea lui în corpul uman, ca într-un coș de gunoi mai special, nu este o problemă...

Mai departe: „Ce conține COVID-19 Vaccine AstraZeneca: O doză (0,5ml) conține: Adenovirus preluat de la cimpanzeu care codifică glicoproteina S (spike) a SARS-CoV-2 (ChAdOx1-S)*, nu mai puțin de 2,5 × 108 unități infecțioase (U Inf.) * Produs în celule renale de embrion uman modificate genetic (HEK), linia celulară 293 și prin tehnologia ADN recombinant. Acest medicament conține organisme modificate genetic (OMG).

Mai este ceva de adăugat?

Alți conservatori catolici americani, cum ar fi o doctoriță specialistă, unul dintre numeroșii vorbitori de la recentele conferințe virtuale LifeSite intitulate „Demascarea COVID-19:  vaccinuri, mandate și sănătate globală”, a declarat că unele ingrediente din vaccinuri pot fi toxice, mortale și periculoase.

Dr. Marissa Brand este un specialist nu doar în domeniul sănătății, ci și în ceea ce privește ingredientele vaccinului și problemele etice în producerea vaccinului, inclusiv utilizarea țesuturilor fetale avortate.  Este doctor în medicină naturală și doctor în servicii umanitare certificată de consiliu, cu un doctorat în medicină naturală. Ea a început cercetarea vaccinurilor după ce s-a ocupat și s-a recuperat de propriile probleme grave de sănătate și lucrează cu pacienții pentru a-și reveni după leziuni ale vaccinului și alte probleme cronice de sănătate. 

În discursul său la conferință, Brand a discutat în detaliu diferitele vaccinuri, nu numai cele recente anti-Covid, care fie conțin linii celulare de la bebeluși avortați, fie au fost testate pe aceste linii celulare. Ea a detaliat, de asemenea, câteva alte ingrediente care sunt incluse în unele vaccinuri, spunând, că „injectăm în mod regulat copiilor noștri” produse care pot fi toxice, mortale și periculoase.

Dr. Brand a început prin a spune că, deși cele două vaccinuri COVID, vaccinurile Pfizer și Moderna, nu conțin celule fetale avortate în produsul final, acestea au fost utilizate „în dezvoltare și cercetare”. În același timp, vaccinurile Johnson & Johnson și AstraZeneca includ ADN-ul copiilor avortați. 

Brand a continuat să enumere fiecare vaccin care include linii de celule fetale. Iată doar câteva: MMR (oreion, rujeolă, rubeolă),  ProQuad (MMR plus varicela), Twinrix (combină vaccinurile pentru hepatita A și B), toate vaccinurile împotriva varicelei, unul dintre vaccinurile antirabice și multe altele.

Medicul a mai spus că bebelușii care au fost manipulați în laborator pentru testarea și fabricarea vaccinului nu au fost avortați doar cu zeci de ani în urmă - cum se crede -, ci multe linii de celule fetale provin de la copii avortați încă din 2015. Brand a subliniat că „dacă continuăm să utilizăm ADN fetal avortat în vaccinuri, vom avea nevoie de mai multe avorturi, ceea ce este într-adevăr trist.” Mai mult, Brand a descris legătura dintre vaccinuri și autism.

Brand a concluzionat că „este de o importanță vitală” pentru fiecare să cerceteze vaccinurile care s-au folosit de avort prin intermediul unor organizații precum Copiii lui Dumnezeu pentru Viață - Children of God for Life.

Am urmat sfatul specialistei americane să am găsit și recomandările organizației citate, pe care le prezentăm mai jos, aștepând cu interes reacția Academiei Române și a Comisiei de Bioetică a Bisericii.

Children of God for Life:

„Există vaccinuri COVID-19 disponibile care nu sunt testate sau produse folosind o linie celulară derivată de la un copil avortat?

NU, deocamdată, toate vaccinurile pentru virusul COVID-19 distribuite sunt produse și / sau testate cu linii celulare care provin de la un copil avortat.”

Pentru o decizie informată - transmite CGL - accesați AICI casetele pentru fiecare vaccin!

Foto vaccinare cu AstraZeneca: MApN