ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Două proiecte legislative privind certificatul verde, pe masa parlamentarilor.

Ce reprezintă „certificatul verde”? Măsură de prevenție sau obiectiv de control? Cât de importantă este prevenția atunci când vorbim despre boală, mai ales în actualul contextul pandemic în care ne aflăm de aproape 2 ani?

Invitați: Dr. Anca Nițulescu, medic ORL, Asociația Medici pentru Consimțământ Informat, și Prof. Univ. Dr. Virgil Paunescu, medic imunolog, în această seară, cu Ani Crețu la A7TV!

A7TV este o televiziune generalistă, care își propune să aducă în peisajul audio-vizual bunul simț, educația, spiritualitatea autentică, cultura și valorile care definesc umanitatea.A7TV se adresează tuturor vorbitorilor de limba română, din țară și străinătate.

Vedeți și Mihai Tîrnoveanu: 21 decembrie 2021 este o Dată din Istorie. Doar de noi depinde ce fel de Dată va fi. Renunțați la o singură zi de lucru, pentru a nu fi nevoiți să renunțați la serviciul vostru