ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


La Groznîi a avut loc o amplă tabără de antrenament în fața moscheii centrale, unde peste 12.000 de luptători și-au exprimat întreaga disponibilitate de a îndeplini sarcini de orice complexitate la ordinele președintelui rus Vladimir Putin. Șeful republicii cecene a anunțat acest lucru pe pagina sa de VK, transmite Grozny.tv., de la care preluăm relatarea următoare însoțită de videoul epic menționat:

„Ramzan Kadîrov a afirmat că personalul militar din regiune este "nerăbdător să fie trimis pe bază de voluntariat în Ucraina".

"Conform situației din Ucraina, putem vedea astăzi că destul de mulți teroriști s-au refugiat acolo. Printre ei se numără și cei din Republica Cecenă care i-au ucis pe frații, surorile, femeile, copiii și bătrânii noștri, iar apoi au fugit în Europa sub protecția diferitelor servicii speciale", a scris liderul regiunii.

Ramzan Kadîrov a declarat oficial că în cele mai fierbinți puncte din Ucraina vor fi luptătorii ceceni care servesc în numele primului președinte al Republicii Cecene, Eroul Rusiei Akhmat-Khadzhi Kadîrov.

"Mi-au fost arătate câteva videoclipuri în care naționaliștii (ucrainineni) ne provoacă. Declar că, dacă doriți să ne întâlniți, vă vom invita și noi cu plăcere să ne întâlnim acolo. Prieteni, trebuie să fim pregătiți pentru orice, pentru securitatea națiunilor noastre. Am eliminat terorismul din regiunea noastră. Iar aceștia nu erau simpli bandiți, ci instruiți de instituții de stat puternice din diferite țări. Cunoșteau tacticile și strategiile de război, cunoșteau limba rusă și au fost trimiși să distrugă Rusia prin intermediul Republicii Cecenia. Aceștia au fost reprezentanți din peste 50 de țări", a declarat șeful Republicii Cecene.

El și-a exprimat încrederea că, în zilele următoare, țara sa va sărbători eliberarea populației ucrainene de multe violențe și crime.

"Timp de opt ani întregi, bandiții au ucis cetățenii celor două republici, DNR și LNR. Și nimeni nu i-a dat atenție. Când Rusia a început să-i ajute pe acești naziști și teroriști, întreaga lume s-a ridicat împotriva statului nostru. Au impus sancțiuni. Ei bine, lăsați-i să o facă. Nu va înrăutăți lucrurile. Și încă un lucru, fac apel la Vladimir Zelensky, deocamdată președinte al Ucrainei. Sunați-l pe președintele nostru, comandantul-suprem Vladimir Vladimirovici Putin, cereți-i iertare, faceți-o de dragul Ucrainei și al poporului său, acceptați toate condițiile pe care le cere Rusia. Acesta va fi pasul cel mai corect pentru ca să vă salvați fața", a rezumat Ramzan Kadîrov.”

Vedeți și CADE UCRAINA! NATO se implică. Tancurile rusești la porțile Kievului. Putin cheamă musulmanii ceceni. Lavrov îl acuză pe președintele evreu al Ucrainei de neonazism. Insula Șerpilor capturată, soldații ucraineni pulverizați. ZIUA 2 DE RĂZBOI