ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Atacurile de cord și decesele subite fac ravagii în lumea întreagă. Daor astăzi au fost raportate alte 5 cazuri similare celorlalte publicate de noi de-a lungul timpului, dar parcă devin din ce în ce mai teribile. Iordania, India, Italia, sau SUA, toate colțurile lumii sunt întunecate de efectul secundar teribil al aceste epidemii de moarte subită.
 
La nici o zi de la moartea Benedettei Quadrozzi, tânăra de 18 ani din Alatri, Frosinone, care a fost lovită de o boală gravă în timp ce juca tenis joia trecută după-amiază și care a murit ieri după-amiază, o altă pierdere teribilă zguduie întreaga comunitate a unui oraș italian. Francesca Corda, de asemenea în vârstă de doar 19 ani, ar fi fost găsită fără viață de către cele două colege de apartament. Fata din Alà dei Sardi se întorsese ieri dimineață în oraș pentru studii, relatează ilparagone.

Francesca studia la Sassari și era în primul an la Facultatea de Litere. Potrivit primelor reconstituiri, prietenii ei au încercat să bată la ușa ei în jurul prânzului, dar nu au primit niciun răspuns. După un timp, cei doi colegi de cameră au încercat să o sune din nou, dar neprimind niciun semn din camera închisă, au decis să intre în camera tinerei de 18 ani. Apoi a venit surpriza amară: Francesca a fost găsită fără viață în patul ei.

O tragedie care a lovit profund comunitatea din Alà dei Sardi. „Cu imensă durere, primarul, administratorii și întreaga comunitate din Alà dei Sardi este aproape de familia Francescăi, nu avem cuvinte care să poată alina durerea rudelor pentru o moarte atât de absurdă a unei fete de 19 ani", se arată pe pagina de Facebook a municipalității.
 
Există nenumărate mesaje de condoleanțe pentru Francesca, precum și multe expresii de compasiune pentru familie. „Nu există cuvinte pentru o moarte atât de absurdă. Vei fi mereu dulcea Francesca în amintirile mele cele mai dragi. Sincere condoleanțe întregii familii".
 IHF | IHF and entire handball family mourn death of Adel Bakr Attari
 
Jucătorul național de handbal, Adel Bakr Attari, a murit după ce a suferit un atac de cord în timpul unui meci din Cupa Iordaniei la handbal, disputat luni împotriva clubului Al-Salt, potrivit jordannews.

 Attari era membru al clubului de handbal Kufranja.

Federația de handbal din Iordania a emis marți un comunicat în care explică faptul că Atari a suferit un atac de cord grav la Al-Hussein City for Youth și că echipele medicale s-au grăbit să ofere servicii medicale.

El a fost apoi transferat la un spital din apropiere.

Având în vedere decesul său, federația a decis să amâne două meciuri din Cupa Iordaniei, care urmau să aibă loc marți.

 VIDEO:
 
Tatăl a trei copii care a murit în timp ce lucra la o casă din Wexford va fi înmormântat în weekend, potrivit independendent.

Ciarán Morrissey, din Grange, Rathnure, a murit luni, 22 noiembrie, în timp ce lucra la o casă din zona Kiltealy.

Gardaí și serviciile de urgență au participat la fața locului la scurt timp după ora 13.00 în acea zi, în urma unor informații potrivit cărora un bărbat de aproximativ 50 de ani a decedat.

Un purtător de cuvânt al Enniscorthy Gardaí a confirmat că au primit un raport despre incident și că domnul Morrissey lucra la o casă în acel moment și că se pare că a murit din cauze naturale.
 
 
 University Hospital Waterford.
 
Sărbătorirea unei nunți s-a transformat într-o tragedie în districtul Dakshina Kannada din Karnataka, după ce o tânără s-a prăbușit brusc în mijlocul festivităților, informează thenewsminute.
 
Josna (23) died after she suddenly collapsed during wedding festivities
 
Josna Cotha, o tânără de 23 de ani, rezidentă din Basrur, în Kundapura, participa la ceremonia Roce (o ceremonie premergătoare nunții practicată de catolici) a unei rude din Havanje în seara zilei de miercuri, 23 noiembrie, când s-a produs incidentul. 

Conform rapoartelor, Josna a fost imediat transportată de urgență la spitalul Kasturba Medical College (KMC) din Manipal, unde medicii ar fi spus că tensiunea ei arterială era foarte scăzută. Cu toate acestea, ea a decedat joi. Cauza din spatele decesului ei nu a fost încă stabilită.

Un incident similar a avut loc în Kolar, în Karnataka, la începutul acestui an, în februarie. Chaitra KR, o femeie în vârstă de 26 de ani care era pregătită să se căsătorească, s-a prăbușit în mod neașteptat în ziua nunții. Deși a fost transportată de urgență la spital și chiar adusă la NIMHANS din Bengaluru, medicii de acolo au declarat-o în moarte cerebrală.
 
Potrivit Times of India, Chaitra a suferit un accident vascular cerebral și a avut, de asemenea, convulsii. Raportul mai precizează că Chaitra lucra la o școală privată din Chintamani taluk și spera să devină profesor universitar. După moartea ei, familia lui Chaitra i-a donat organele, un gest care a fost recunoscut de ministrul sănătății din Karnataka, K Sudhakar. 
 
 
Neil Robinson with his new snack bars
 
Everton deplânge pierderea fostului fundaș Neil Robinson, după ce acesta a murit joi, la vârsta de 65 de ani, în urma unui atac de cord, potrivit liverpoolecho.

Robinson s-a născut la doar 100 de metri de Goodison Park, în 1957, și a fost semnat profesionist de către Blues la vârsta de 17 ani, la un an după ce și-a început cariera ca ucenic.

Fundașul a îndrăgit Everton și a jucat mai mult de 20 de meciuri pentru club înainte de a se transfera la Swansea City. A jucat de peste 120 de ori pentru Swans și a marcat șapte goluri.