ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Sunt momente foarte grele pentru familia și cunoscuții stomatologului Iulian Juncănaru, fost concurent la "Chefi la Cuțite" , care a murit subit la vârsta de 39 de ani. Vestea tristă a decesului său a fost semnalată de ActiveNews vineri seara. 

Ultimele zile însă au adus informații noi cu privire la situația medicală medicului stomatolog, despre care surse apropiate au afirmat că era „supravaccinat”, prin urmare cu toate dozele „recomandate”. Acesta a decedat în locuința sa în urma unui atac de cord. Potrivit surselor citate ar fi fost găsit căzut în bucătărie.

Tânărul plecat din Broșteni și cu facultatea la Oradea și Cluj Napoca era extrem de pasionat de gătit, dar și de profesia sa. În București lucra la clinicile DENTAPLUS și EDENT în Rețeaua Regina Maria.
 
Clienții săi și cei care i-au trecut pragul cabinetului au avut doar cuvinte de laudă cu privire la Iulian, susținând că era un medic talentat și dăruit. 

Prietenii săi își aduc aminte cu drag de faptul că era un om sociabil și plin de energie.
 
VIDEO de la Chefi la Cuțite: