ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Elon Musk, directorul general al Tesla și proprietarul în curs de achiziție al Twitter, a declarat că noul "Consiliu de guvernanță pentru dezinformare" al administrației Biden este problematic, potrivit Life Site News.

"Este o idee dezastruoasă", a scris Musk pe Twitter vineri, ca răspuns la o postare a lui Tom Fitton de la Judicial Watch.

Fitton a scris că "Ministerul Adevărului" a fost în "trend" pe Twitter după ce "administrația Biden a numit un stângist radical pentru a conduce un consiliu de cenzură în cadrul Departamentului de Securitate Internă".

Fitton a precizat că acest lucru s-a întâmplat la doar "câteva zile după ce" Musk și-a anunțat intenția de a cumpăra Twitter.
  
 
Noul director al consiliului Departamentului pentru Securitate Internă, Nina Jankowicz, a numit anterior poveștile despre laptopul lui Hunter Biden drept un "produs de campanie" al echipei președintelui Donald Trump.

"Ar trebui să îl privim ca pe un produs de campanie al lui Trump", a declarat Jankowicz într-un articol al Associated Press în octombrie 2020. AP a citat autoritatea lui Jankowicz în calitate de cercetător la "Centrul nepartizan Wilson", dar nu a menționat activitatea sa anterioară ca bursieră a "Fulbright-Clinton Public Policy".

La mai mult de un an după alegerile prezidențiale din 2020 și după ce Big Tech a blocat distribuirea articolului original al New York Post despre laptopul lui Hunter Biden, New York Times a confirmat autenticitatea informației.

Jankowicz a fost prolifică pe Twitter și TikTok, furnizând mult material criticilor din tabăra conservatoare.