ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


„Asigurarea că pacientul înțelege cu exactitate riscurile - atât riscurile cunoscute cât și cele necunoscute - este un pas important al consimțământului informat. Acest lucru este cu atât mai adevărat atunci când intervenția este experimentală și îi lipsesc date de siguranță pe termen lung, așa cum este cazul vaccinurilor anti-Covid Pfizer și Moderna. FDA a autorizat cele două vaccinuri - Pfizer și ModeRNA - pentru folosirea de urgență pe scara largă, după numai două luni de studii clinice. Din păcate, nu este ceva neobișnuit în a comunica superficial riscurile. Cei care se gândesc la o injectare Covid, pot ignora potențialele riscuri doar pe propria lor răspundere față de pericol.”, avertiza încă din februarie 2021 organizația americană Apărarea Sănătății Copiilor, condusă de cunoscutul avocat Robert F. Kennedy, în articolul tradus și publicat de ActiveNews sub titlul PE PROPRIUL RISC. Avertismentul unui imunolog american: Vaccinurile PFIZER și MODERNA ar putea cauza BOLI CRONICE PE TERMEN LUNG cu apariție peste câțiva ani. „Vaccinul ar putea fi o armă biologică chiar mai periculoasă decât infecția originală”.

Din păcate, iresponsabilele, ca să nu spunem de-a dreptul criminalele autorități din România nu au avertizat asupra acestor riscuri niciodată, riscuri prezentate de ActiveNews într-o serie de articole de specialitate pe care le semnalăm, din nou, în baza actestui material. În schimb, autoritățile și medicii-sectoriști-vedete au intoxicat spațiul public cu propaganda mincinoasă a vaccinurilor „sigure” și „eficiente”, de mână cu presa ticăloșită. Așa a ajuns să se vaccineze și tânărul Bogdan Drăgoteanu, student la Institutul Politehnic din Cluj-Napoca, internat deja de șase săptămâni în urma dezvoltării unei miocardite severe.

Ați auzit ca aceleași autorități să avertizeze publicul în aceste 6 (șase săptămâni), de când este înregistrat cazul lui Bogdan, cu privire la acest lucru?

Nu. În schimb, între timp, a început și demențiala injectare cu seruri experimentale a copiilor, despre care colonelul Valeriu Gheorghiță, însărcinatul cu vaccinarea, ne informează senin, de abia în urmă cu două zile, că „au fost două cazuri de miocardită la tineri, la două persoane de 17 ani, care au avut o evoluție foarte bună”. Observăm minciuna din capul locului. Pentru că Gheorghiță nu ia în considerare și cazul cu „evoluție foarte bună” al tânărului de 18 ani care a făcut infarct la Bacău după vaccin și a fost transportat cu elicopterul la Iași.

De asemenea, nici cazul cu „o evoluție foarte bună” al tânărului student Bogdan Daniel Berki, din Hunedoara, student la Cluj, a murit la șase zile după administrarea vaccinului experimental Pfizer, pe 20 mai 2021.

Și nici cazul relatat chiar ieri de tatăl studentului de 22 de ani din Cluj, transferat de urgență cu un avion sanitar la București, la Spitalul Fundeni, după o miocardită severă:

„A TE VACCINA LA 22 DE ANI PENTRU A-I PROTEJA PE CEI DIN JUR, sau ”Dulce ca mierea este glonțul Patriei” în varianta 2021 - scrie medicul Mircea Dragoteanu, în articolul publicat ieri de ActiveNews, în care demască public cum a devenit fiul său de 22 de ani, Bogdan Dragoteanu, o victimă a reacțiilor adverse grave despre care nimeni nu i-a spus nimic.

Mircea Dragoteanu povestește cum s-a prezentat fiul său pe 1 mai la Spitalul Militar din Cluj-Napoca, unde fusese programat online pentru vaccinare anti-Covid. „A primit prima doză de vaccin Pfizer-BioNTech. Nu a mers să se vaccineze de teamă. La 22 de ani, niciodată bolnav, sănătos tun, avea un risc derizoriu de a face o formă severă de Covid-19. A considerat însă că, potrivit propagandei oficiale, dacă ne vaccinăm cât mai mulți, pandemia va lua sfârșit, deci își făcea datoria față de cei din jur alegând să se vaccineze. Bogdan locuiește doar cu mine, care sunt de mult vaccinat, nu avea pe cine proteja în proximitatea familiei sale. Dar, ca destui alți tineri, a considerat o datorie față de societate să meargă să se vaccineze și el.”, a scris medicul pe contul său de Facebook.

După două săptămâni, au survenit ca reacții o erupție cutanată extinsă, urticarie rebelă la tratament, apărută inițial pe membrele superioare, apoi febră și frisoane urmată de o jenă retrosternală ce a evoluat apoi spre durere.

„Două teste rapide anti-Covid cumpărate din farmacii au dat rezultat negativ. Am solicitat un echipaj medical de urgență. La acel moment, autoritățile și firma producătoare ascundeau cu bună știință faptul că vaccinul mARN poate da miocardită.”, scrie medicul.

„La prânz am fost sunat de la camera de gardă a Institutului Inimii că Bogdan era transferat acolo, că ar avea infarct miocardic și că era necesar (și) avizul meu ca să i se facă coronarografie. Era puțin probabil un infarct, dar acest diagnostic crunt trebuia exclus, ceea ce coronarografia executată impecabil a și făcut. Ulterior, la RMN s-a precizat diagnosticul de miocardită, însoțită de o afectare multiorganică dată de un sindrom inflamator generalizat, deosebit de puternic.

Bogdan este și acum internat în București, după 6 săptămâni de la debutul bolii provocate de vaccinarea anti-Covid. Încă i se caută un tratament, pentru a putea fi stabilizat și apoi externat.

Mai amintesc faptul că, în cazul de față, avem de-a face din punct de vedere penal cu o vătămare corporală prin punerea în pericol a vieții (art. 194 alin. e, Cod Penal), provocată de un act medical desfășurat într-o unitate sanitară militară. Este, deci, un caz de competența Procuraturii Militare.”, conchide acesta.

Contactat de ActiveNews, tatăl studentului grav afectat de vaccin, Mircea Drăgoteanu, ne oferă următoarea declarație în exclusivitate:

„Eu nu sunt împotriva vaccinării. Marea problemă este că populația nu a fost informată care sunt riscurile reale. Mai ales, nici medicii n-au știut. Noi, dacă știam că vaccinul ăsta dă miocardită, nu pierdeam două zile foarte prețioase cu Bogdan acasă în Cluj, când afecțiunea s-a extins și s-a agravat. Dar firma producătoare a ascuns acest viciu al vaccinului, pe autoritățile noastre nici nu le-a interesat chestia asta, până când Israelul și SUA nu au bătut cu pumnul în masă și au demonstrat statistic că există o legătură între vaccin și miocardite. Ați văzut că astăzi FDA a impus ca în prospectul vaccinurilor Pfizer și ModeRNA să fie trecut că dau miocardite [după Raportul foarte întârziat al CDC], în special la adulți tineri; până atunci noi habar n-am avut.

Faptul că am fost induși în eroare a dus la acest caz grav. Aici a fost problema, că n-am știut despre ce e vorba. Am fost mințiți. Se numește înșelăciune ce s-a făcut. Am fost înșelați să ne ducem la vaccinare că nu se întâmplă nimic, că totul este OK. Deși ei sau au știut, sau trebuia să știe că nu este așa. Aveau obligația legală să știe lucrul acesta.

Noi am mers la vaccinare duși de nas că totul e OK, că nu-i nici o problemă. Când au apărut, după două săptămâni, reacțiile adverse, le-am atribuit unor cu totul alte cauze, pentru că nu te aștepți să fii mințit de oficialități că vaccinul ăsta nu are nici o problemă, este foarte sigur, este extraordinar, nu dă nici o problemă gravă.

Și, astfel, am pierdut două zile foarte importante, în care afecțiunea s-a agravat. Că, altminteri, de la primele semne de jenă retrosternală, dacă știam că la adulții tineri dă miocardită, mă urcam în mașină și eram la Spitalul Militar din Cluj cu Bogdan ca să-l vadă și să-i facă un EKG. Dar nici nu mi-a trecut prin cap în momentul acela că vaccinul dă miocardită. Abia după o săptămână, când era internat la Institutul Inimii, au apărut articole în media care spuneau că în Israel au 275 de cazuri de miocardită. Israelul a descoperit că vaccinurile dau miocardită, ceea ce compania Pfizer, inițial, a negat vehement. Aici a fost problema fundamentală, faptul că nu s-a știut. Tocmai din cauza asta am postat astăzi. Era și momentul ca, după o lună și jumătate, să se știe ce se întâmplă”, a explicat tatăl lui Bogdan, în exclusivitate pentru ActiveNews.

De notat că la această campanie de dezinformare „a pus umărul” o mare parte a presei mituită oficial cu zeci de milioane de euro de către Guvern. ActiveNews a avertizat cu responsabilitate încă de la începutul campaniei de vaccinare, de fiecare dată când s-au înregistrat decese după vaccin, asupra a două STUDII americane transmise autorităților din SUA încă din februarie, și anume:

1. ATAC DE CORD. De ce se poate muri de vaccin. Posibile cauze: MICROTROMBII - leziuni microvasculare la creier, inimă, ficat și rinichi. STUDIU remis autorităților SUA, valabil și pentru cele din România

2. O posibilă cauză a deceselor și reacțiilor severe după vaccin ale persoanelor vârstnice sau/și sensibile cu inima și circulația sângelui. STUDIU american ÎN ATENȚIA AUTORITĂȚILOR

Despre cazurile de miocardită în rândurile adolescenților din Israel am scris încă din luna APRILIE, și anume:

O tânără de 22 de ani a DECEDAT într-un spital din Israel, după o miocardită declanșată în urma vaccinului Covid. Familia dă în judecată spitalul pentru neglijență - 8 Aprilie

Ministerul Sănătății din Israel a declarat că examinează cazurile de miocardită apărute la persoanele care s-au vaccinat cu serul Pfizer - 26 Aprilie

STUDIU: Vaccinul Pfizer poate provoca miocardită la persoanele în jur de 30 de ani. Cercetătorii israelieni au descoperit 62 de cazuri de miocardită după inocularea cu serul Pfizer - 26 Aprilie

Israel: doi tineri morți și peste 60 de miocardite la vaccinați sub 30 de ani - 27 Mai

Cazuri de miocardită apărute la tineri care s-au injectat cu serurile pe bază de ARN mesager, investigate de CDC în SUA și de Ministerul Sănătății în Israel, cel din urmă admițând „posibila” legătură cu vaccinarea - 2 Iunie

NICI AZI AUTORITĂȚILE DIN ROMÂNIA NU INFORMEAZĂ ASUPRA ACESTOR RISCURI!

Reamintim că Germania NU RECOMANDĂ VACCINAREA COPIILOR cu vârsta cuprinsă între 12 și 17 ani. Comitetul Consultativ pentru Vaccinuri susține vaccinarea doar pentru cazurile cu risc crescut de a dezvolta o formă gravă de coronavirus

Situația este valabilă și în Franța: Comitetul francez de etică (CCNE) NU recomandă adolescenților să se vaccineze. Comunicatul oficial: ”CCNE regretă că decizia de a vaccina adolescenții a fost luată atât de repede fără a aștepta avizul său”

De asemenea, avem următorul AVERTISMENT al medicilor din Marea Britanie: Copiii nu au nevoie de vaccinare pentru a fi protejați sau pentru susținerea imunității colective. Este iresponsabilă, neetică și realmente inutilă includerea copiilor în campania de vaccinare pentru COVID-19

Rețineți, părinți: După Germania și Franța, și Marea Britanie afirmă că nu e cazul sa fie vaccinați copiii și tinerii

Citiți și ATENȚIE, PĂRINȚI: Vaccinarea copiilor pentru COVID este un joc de noroc periculos! O Ruletă Rusească! Avertizări clare din partea oamenilor de știință din întreaga lume. În România, atentatul a început la Colegiul ce poartă numele lui Mihai Eminescu