ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Într-o transmisie exclusivă, legendarul scriitor și explorator, veteran de război și erou al aerului, generalul Radu Theodoru, pune tunurile pe dușmanii României, ai Ortodoxiei, ai Bisericii și Patriarhului, afirmând tranșant că sunt aceiași cu cei de la Vatican, practic aceiași cei cu care se confruntă chiar acum Donald Trump în SUA, așa după cum a fost avertizat de Arhiepiscopul catolic Vigano în mesajul despre "Marea Resetare" mondială.

În acest sens, generalul dezvoltă teoria lui Vigano și cu privire la România. "Anul 2020 este anul asaltului final la adresa creștinismului", afirmă generalul. Instalate la Vatican deja, așa cum acuză și Vigano, fostul nunțiu papal la Washington, forțele potrivnice omenirii urmăresc demolarea valorilor naționale pe tot cuprinsul globului dar mai ales la noi, unde Ortodoxia este o stâncă foarte tare în calea acestor planuri. "Nu doar Patriarhul este vizat, ca om, ci Ortodoxia noastră întreagă, pe noi ca nație ne vizează", transmite generalul. "Noi suntem ținta", afirmă bunul cunoscător al operațiunilor de război. Generalul face și un apel: "Români, care ați mai rămas români, să ne apărăm Ortodoxia. Fără ea ne piere și neamul!" - după cum spunea și Părintele Justin Pârvu.

"Ortodoxia înseamnă Biserica, adică noi, cler de mir, monahi și monahii, ierarh și Patriarh. Rămâneți neclintiți ca să nu ieșim din Istorie!", sunt doar câteva din îndemnurile pe care le face legendarul luptător de aproape 97 de ani. Ascultați aici întreaga înregistrare: