ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice donație este binevenită. Doamne, ajută!


Astăzi a început în România - fără nici o dezbatere științifică pe acestă temă - vaccinarea copiilor între 5 și 12 ani. Efectele acesteia, după cum avertizează adevărații profesioniști, de la laureatul Nobel pentru Medicină prof. Luc Montagnier și prof. Christian Perrone, fost responsabil OMS, la inventatorul tehnologiei ARNm, dr. Robert Malone, pot fi criminale.
 
Spre deosebire de lipsa totală de implicare și asumare a vreunei responsabilități pentru efectele vaccinării la București, în Brazilia, președintele Jair Messsias Bolsonaro a ieșit în fața poporului și a explicat că vaccinarea copiilor de până în 12 ani nu este obligatorie iar părinții ar trebui să fie conștienți și de posibilele reacții adverse înainte de a lua o decizie. El a subliniat exact ceea ce afirmă și ActiveNews și anume că nimeni nu răspunde pentru eventualele efecte adverse și că produsul Pfizer este încă în fază de testare - așa cum a transmis azi și Alianța Părinților factorilor presupus responsabili, respectiv miniștrilor Sorin Cîmpeanu și Alexandru Rafila și vaccinatorului Valeriu Gheorghiță.
 
 
Citiți și transmiteți tuturor părinților pe care îi cunoașteți, postați pe toate rețelele posibile cum gândește conducătorul unei națiuni de peste 200 de milioane de oameni, cea mai mare țară a continentului american, care are un sistem de protecție a populației și specialiști care îl consiliază pe măsură, în vederea apărării inocenților, în pofida atacului internațional ghidat de OMS, care la noi și-a găsit doar sclavii de serviciu.
 
PREȘEDINTELE BRAZILIEI: FIICA MEA NU VA FI VACCINATĂ!


Jair Messias Bolsonaro: „În ce privește vaccinarea, aceasta este aprobată de Tribunalul Federal Suprem (TFS) și de către primul ministru Ricardo de Mendonça. Se va desfășura sub această formă: nu este obligatorie și nimeni nu te poate obliga să-ți vaccinezi copilul! Dacă nu este obligatorie, nimeni, nici măcar eu (președintele) sau primarul sau guvernatorul sau orice autoritate care vine cu această idee nu vor putea împiedica înscrierea la școală a unui băiețel sau a unei fetițe pe motiv că nu s-au vaccinat.

În privința vaccinului: tată și mamă, cei care aveți un copil între 5 și 11 ani, vaccinul nu este obligatoriu. Eu m-am pronunțat deja: fiica mea de 11 ani nu va fi vaccinată! Dacă vreți să-mi urmați exemplul, bine, iar dacă nu, e dreptul vostru, puteți să vă injectați copiii, în curând vaccinul Covid de la Pfizer va fi disponibil.

Tată și mamă, este important să știți lucrul acesta: am reușit alături de ministrul Sănătății Queiroz să includem ieri în acest document ceea ce vi se va spune d-voastră, părinților. Ce vi se va spune? Că producătorii, în acest caz compania Pfizer, nu sunt responsabili de eventualele efecte adverse. Dacă, în urma vaccinării, copilul tău prezintă orice problemă, să nu cauți să tragi la răpundere compania Pfizer! Pfizer a produs un vaccin care se află încă în faza de testare, după cum o spune chiar producătorul, iar noi vom avea anumite reacții adverse care nu vor fi cunoscute decât în cursul anilor 2022, 2023, 2024 și chiar mai târziu. Deci, Pfizer nu-și va asuma răspunderea pentru efectele adverse. 
 

Ce am reușit prin această lege? Obligația de a vorbi cu părinții care vor dori să-și vaccineze copiii. Să ți se aducă la cunoștință că fiul tău sau fiica ta de 5, 6, 7, 8, 9, 10 sau 11 ani poate simți imediat după injecție o durere musculară, că poate manifesta febră, oboseală, dureri de cap, frisoane, că poate dezvolta o mialgie sau o artralgie și este foarte important aici ca părinții responsabili de efectuarea vaccinului (asupra copiilor lor) să poată fi orientați pentru a lua legătura cu un medic (în caz de reacție adversă). OK, tata și mama? Dacă vrei să-ți vaccinezi copilul din cauza Covidului... 

Deci, divulg ceea ce s-a decis de către miniștrii Queiroz și Mendonça. Nu inventez eu nimic, totul este scris aici! (arată documentul) Ia legătura imediat cu un doctor dacă, după vaccinare, copilul tău se plânge de dureri repetate în piept! Imaginează-ți că fiul tău de 5, 6, 8 ani ... fiica mea de 11 ani spunându-mi: tată, mă doare pieptul, mă doare pieptul! Ce să fac? Deci, dacă al tău copil are dureri în piept, lipsă de aer, palpitații, aritmie cardiacă, mergi cu el deîndată la doctor! 

Deci, tată și mamă, știți responsabilitatea pe care o aveți dacă decideți să vă vaccinați sau nu copilul. Repet, fiica mea nu va fi vaccinată!, a transmis președintele Braziliei într-un mesaj video (mai sus) adresat tuturor părinților.

Președintele Braziliei la finalul anului trecut, despre vaccinare, pașapoartele de vaccinare, libertate și tratamentele contra Covid:
 
„Ne întrebăm de ce pașaport de vaccinare? De ce acest jug pe care vor să-l pună pe poporul brazilian? Unde este libertatea noastră? Eu prefer să mor decât să-mi pierd libertatea.”

Bolsonaro: În fața vaccinării, Libertatea noastră nu are preț!

Președintele Braziliei s-a tratat de Covid cu hiroxiclorochină, în fața națiunii:

Pentru că suntem cenzurați pe Facebook ne puteți găsi și pe Telegram și GoogleNews