ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Azi e ultima noastră șansă: putem să facem istorie sau să cădem, ca atâtea alte ori, sub istorie, scrie analistul economic Dan Diaconu, unul dintre cei mai urmăriți analiști de pe rețelele de socializare, într-un apel în care îi îndeamnă pe români să vină la vot. Pentru a fi și mai convingător, Diaconu a  postat pe pagina sa de Facebook și o fotografie, care ar fi fost făcută într-o secție de votare din Cluj, în care susținătorii LGBT ar fi pus un steag în culorile curcubeului. „Adepții „toleranței” deja au început deja să-și bată joc de voi. Au pus steagul LGBT într-o secție de votare din Clujul lui Boc. Dacă cineva ar fi pus un „votează da” sau vreo cruce, toleranții s-ar fi dat de ceasul morții, iar procurorii lui lăzărica s-ar fi activat instantaneu!, scrie Dan Diaconu.

Publicăm mai jos mesajul integral postat în urmă cu câteva ore, în a doua zi a Referendumului pentru Căsătorie:


„Azi e ultima noastră șansă: putem să facem istorie sau să cădem, ca atâtea alte ori, sub istorie. Până acum ne-am lamentat că am fost în bătaia vântului, că jocurile majore au fost făcute peste capetele noastre considerate mereu insignifiante. Acum este pentru prima și ultima dată în istorie când ni se oferă posibilitatea să ne trasăm singuri destinul.

Ignorând acest referendum nu faci altceva decât să-ți ignori propria suveranitate, să te auto-condamni la pieire. Nu-ți voi spune că tu și copiii tăi vor deveni obiect al agresiunii și hărțuielii continue, chiar dacă acesta va fi primul efect. Îți voi spune însă că nu faci altceva decât să-ți semnezi condamnarea la moarte. Nu te vei mai numi român, ci sclav, ființă nedemnă, bună doar să slujească, să facă ceea ce-i cer stăpânii.

Ai primit dreptul să votezi, drept care timp de aproape 50 de ani le-a fost refuzat părinților sau bunicilor tăi. Ignorându-l nu faci altceva decât să semnalizezi că n-ai nevoie de el, că, la o adică, îți poate fi confiscat. Și așa se va întâmpla!

Înainte de a lua decizia lașă de a nu participa întreabă-te ce-i mână în luptă pe cei care-ți spun că e bine să stai acasă. Absolut toate argumentele lor sunt false. Ți-au spus că e o afacere de-a lui Dragnea. E o minciună! Ți-au spus că lucrurile sunt clare și o căsătorie la noi nu poate fi decât între un bărbat și o femeie. Din nou minciună! Asta e stipulat în Codul Civil, lege care poate fi schimbată cu o majoritate simplă. Te-ai întrebat de ce ONG-urile lor umblă pe la „Ministerul Educației” încercând să introducă forțat educația sexuală și ideologia genului în programa școlară? Te-ai întrebat de ce toate acele ONG-uri - agresive înainte - joacă acum rolul „minoritarului deprimat”? Te-au intoxicat cu un slogan cretin: „că iubirea nu se votează”. Cine te cheamă să votezi pentru iubire sau nu? Familia, într-adevăr, se întemeiază pe iubire, dar vorbim despre un mod de organizare socială. Întrebarea de la Referendum nu este despre iubire, ci despre organizarea socială. Mai vrei familie? Dacă te abții însemnă că nu mai vrei deoarece surogatul care ți se propune nu-i nimic altceva decât desființarea familiei. Asta nu ți-au spus!

Întreabă-te acum, în cel de-al doisprezecelea ceas, dacă cei care te manipulează ți-au spus cum au transformat societățile pe care le-au bombardat cu teoriile lor abrutizante. Ți-au spus că-n scurt timp în țările care-au adoptat căsătoria homosexuală va fi interzis să spui „el” sau „ea”? Ți-au spus că asta deja se întâmplă acolo în mediul corporatist și că pentru faptul că ești normal și preferi să-i spui femeii „ea” și bărbatului „el” poți să-ți pierzi slujba și să te alegi cu procese? Ți-au spus cum sunt târâți copiii pe la manifestațiile gay? Ți-au spus cum arată orele obligatorii de educație sexuală? Ți-au spus că și-au întins mâna mult prea lungă chiar și asupra religiei? Poate nu ești credincios, nici eu nu dau afară cu credința mea, dar parcă n-aș accepta să-mi fie reinterpretate credințele în linia noii teorii a genului.

Ți se spune că s-au cheltuit niște bani inutil. E ticălos. Referendumul s-a făcut la inițiativa a 3 milioane de oameni care au semnat. E un act cât se poate de democratic. Iar banii pentru organizare oricum s-au cheltuit. Pentru că așa e în democrație.

Refuzând să mergi, alegi o societate totalitară. Vei fi strivit de valul tenebros care se va abate asupra țării. Dacă ești om normal, pur și simplu nu vei mai putea trăi. Vei fi permanent agresat, vei trăi mereu sub teroarea unei ideologii nenaturale, care-ți va fi impusă cu forța pentru a te putea conduce mai ușor către sclavie.

Știu că ești convins că deții adevărul absolut, dar fă un minim efort și vezi dacă nu cumva ești spălat pe creier, Nu-i nicio rușine în asta, oricine poate pica în capcană, iar eu mă întreb deseori dacă sunt sau nu spălat pe creier. Și, pentru verifica acest lucru, fac o o treabă cât se poate de simplă: investighez propriile mele crezuri și văd dacă într-adevăr sunt ale mele sau nu cumva sunt unele dibaci „inserate” prin metodele lumii de azi(publicitate, influențare, manipulare s.a.m.d.). Caută singur întorcându-te la sursele primare și vezi dacă cei care-ți spun să te abții te mint. Mergi la legea referendumului, articolul 7 și o să vezi că acea întrebare e pusă așa pentru că așa cere legea(adoptată nu acum, ci prin anul 2000), nu pentru că Dragnea vrea să scape. Verifică fiecare alegație pe care propaganda ticăloasă o face și o să constați că ești mințit. Iar minciuna, teroarea ei, se dezlănțuie asupra ta cu un scop clar ascuns. Te-ai întrebat de ce?

Înțelege acum, în ultimul moment, că referendumul acesta e pentru tine. Strict despre și pentru tine. În mare te întreabă limpede dacă ești de acord ca familia să se întemeieze pe o relație dintre un bărbat și o femeie. Atât. E simplu. Vrei asta, votează da. Nu vrei asta, votează nu. Dar votează pentru că așa arăți că nu ești manipulat.

Acționează acum, arată că exiști și că-ți pasă. Dacă n-o vei face nu vei avea absolut niciun temei în viitor să te plângi că nu ești luat în seamă. Nu vei mai fi luat în seamă pentru că nu vei merita, pentru că nu vei exista!

Lucrurile eroice se fac cu acțiuni simple. Lumea întreagă se uită cu speranță la noi. La fel cum s-au uitat la sloveni atunci când au introdus în constituție apa ca drept fundamental al cetățenului, spre disperarea celor de la Nestle. Înțelege că azi poți face istorie sau că de azi poți începe să mori. Tu alegi!

P.S. Dacă doriți să distribuiți acest articol, vă rog să n-o faceți utilizând butonul „share”. Faceți copy&paste textului acolo unde vreți să-l puneți. FB mi-a comprimat puternic audiența în aceste zile, astfel încât distribuirea prin intermediul butonului lor va conduce către o lipsă totală de vizibilitate a materiaului în paginile voastre.