ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Editura Predania a deschis înscrierile pentru precomandarea celei mai recente cărți propuse publicului creștin: „Omenia și frumusețea cea dintâi”, de George Racoveanu, ziarist și teolog ortodox, fost ucenic al filosofului și jurnalistului Nae Ionescu. Cei care precomandă minimum 10 exemplare primesc o reducere de 45% față de prețul de librărie, având ocazia să sprijine totodată lumina tiparului pentru publicații ortodoxe importante.

„Sunt cărți care merită să fie tipărite și răspândite, a căror valoare încercăm să vi-o descoperim.

Pentru că vremurile sunt grele, banii sunt puțini și problemele cu care se confruntă fiecare creștin sunt multe, singura soluție pe care am găsit-o, pentru a putea publica cărți noi, este aceea de a le oferi la precomandă, înainte de a fi tipărite, la un preț special.


Făcând o precomandă de minim 10 cărți, veți contribui la aducerea la lumină a unor cărți importante pentru lumea ortodoxă și veți beneficia de reduceri de 45% din prețul de librărie (5 lei). Plata cărților se face ramburs, iar dacă vă uniți forțele cu alți prieteni Predania, din același oraș, costul livrării coletului, de 20 lei, va fi mult mai ușor de suportat.

Prima dintre cărțile pe care vi le propunem este „Omenia și frumusețea cea dintâi”, a ziaristului și teologului ortodox George Racoveanu, cel mai fidel ucenic al lui Nae Ionescu. O carte care punctează, în spirit pur ortodox, cele mai importante calități ale unui om de omenie, o carte care are meritul de a ne aminti, într-o lume care își pierde frumusețea, care sunt florile sufletului uman.

Pentru precomenzi accesați adresa Prietenii-Predania.ro sau trimiteți un mail la prietenii@predania.ro”, se arată într-un comunicat transmis de Editura Predania, joi, redacției ActiveNews.