ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


O înregistrare video din Austin, Texas, arată oameni disperați care se urcă în tomberoanele de gunoi ale supermarketurilor pentru a recupera alimente care ar fi putut fi aruncate din cauza unei pene de curent generalizate, scrie Info Wars.

Potrivit unui jandarm din comitatul Travis, este posibil ca oamenii să fi descins la alimentele aruncate la gunoi din cauza unei postări virale pe rețelele de socializare care arăta sute de produse refrigerate și congelate aruncate lângă magazin.

"Aceasta nu este mâncare gratuită!" a scris jandarmul George Morales într-o postare pe Facebook.
 
"Am avut peste 250 de persoane care s-au bătut în tomberoane pentru că cineva a postat "Mâncare gratuită!"."

"Mâncarea este putredă și stricată și nu este sigură pentru a fi consumată", a adăugat el.

Numărul mare de persoane care au încercat să obțină "mâncare gratuită" a provocat, în mod evident, blocarea traficului pe drumurile din jurul magazinului.

Incidentul oferă o imagine a ceea ce se poate întâmpla dacă oamenii nu sunt pregătiți în cazul unei pene de curent sau a unei penurii de alimente.