ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Datele de la CDC au demonstrat ceea ce oficialii anonimi ai administrației au descris pentru Politico ca fiind o "scădere îngrijorătoare" a eficacității vaccinului împotriva coronavirusului în timp, ceea ce a dus la concluzia administrației Biden de a promova vaccinurile de rapel( a treia doză a vaccinului), informează Breitbart.

"Aceasta este ceea ce a mișcat acul", a declarat pentru Politico un înalt oficial al administrației Biden cu privire la raportul CDC.

Potrivit publicației, datele au analizat eficacitatea vaccinurilor împotriva coronavirusului la diferite momente în timp și au constatat un "declin al nivelului de protecție împotriva infecției cu Covid-19”.

Datele, pe care grupul de lucru  al Casei Albe le-a analizat duminică, ar trebui să devină publice în această săptămână. Ca urmare, se așteaptă ca administrația Biden să își prezinte planul de a promova vaccinurile de rapel pentru americanii complet vaccinați, dar detaliile sunt încă în curs de elaborare, deoarece FDA trebuie să autorizeze vaccinurile de rapel(a treia doză)..

Deocamdată, planul nu prevede rapeluri pentru cei care au primit o singură doză de vaccin Johnson & Johnson. Oficialii federali așteaptă rezultatele unui studiu realizat de producătorul de medicamente cu privire la eficacitatea administrării a două doze J&J.

Săptămâna trecută, CDC a recomandat o a treia doză de vaccin pentru persoanele imunocompromise, ceea ce coincide cu decizia FDA în această privință.

"Acțiunea de astăzi le permite medicilor să stimuleze imunitatea la anumite persoane imunocompromise care au nevoie de o protecție suplimentară împotriva COVID-19", a declarat atunci comisarul interimar al FDA, Dr. Janet Woodcock, într-o declarație.

Luna trecută, oficialii Pfizer s-au întâlnit cu oficiali de top din domeniul sănătății din SUA pentru a discuta cererea lor de autorizare pentru o a treia injecție cu coronavirus.