ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Șefa Comisiei U.E., Ursula von der Leyen, propagandista cea mai înfocată a eficienței vaccinurilor experimentale (pentru care a întocmit contracte de miliarde de euro) și a purtării mățtilor, și-a anulat planurile de a participa la ședința plenară a Parlamentului European din această săptămână de la Strasbourg după ce șoferul ei a fost testat pozitiv la SARS-CoV-2, informează Politico.eu. Instituțiile U.E. își obligă angajații la vaccinare cu serurile experimentale.

Von der Leyen a anunțat vestea pe o rețea de socializare și a precizat că se întoarce la Bruxelles. „Cu părere de rău, trebuie, prin urmare, să-mi anulez participarea la plenul @Europarl_EN”, a scris ea pe Twitter

Un purtător de cuvânt a declarat că Ursula von der Leyen a călătorit la Strasbourg cu mașina și că se întoarce la Bruxelles tot cu mașina. Nu ni se spune dacă se va întoarce cu același șofer, ca să nu riște să infecteze pe un altul.

Procedurile de la Strasbourg din această săptămână includ o slujbă de comemorare pentru președintele Parlamentului, vaccinistul David Sassoli, care a murit săptămâna trecută în urma unei disfuncții a sistemului imunitar, o posibilă consecință a vaccinării Covid, cu doar o săptămână înaintea încheierii mandatului său. 

La ceremonia memorială de luni seara, von der Leyen urma să ia cuvântul alături de președintele Consiliului European, Charles Michel, și de președintele francez, vaccinistul și „emmerdeur”-ul Emmanuel Macron.