ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


”Problema Certificatului Verde este foarte acută. În urma ultimelor evoluții de pe plan mondial, răspândirea rapidă a variantei Omicron și a unui posibil val 5 în România în luna ianuarie-februarie se dorește accelerarea luării unei decizii – este foarte posibil să se vină cu un proiect de lege nou al Guvernului în procedură de urgență în Parlament. În baza acestui proiect de la o anumită rată a incidenței se a trece la folosirea Certificatului verde la anumite activități și zone. Rămâne de clarificat toate aceste zone și activități.

După cum am văzut ieri, ei depun toate diligențele ca sa importe virusul si sa crească nr de cazuri, sa vina valul 5 in ianuarie 2022 si intre timp sa dea o lege pentru a impune obligativitatea unui certificat (care vedem ca e de vaccinare, față de ce au prin HG urile date tot de coaliția de guvernare). 
Nu ”securizează” granițele. 

Nu asigură necesarul de medicamente. 

In schimb, cat mai multe certificate, restrângeri de drepturi si obligativități. 

Bun, ne vaccinam 100%. Dispare virusul? Nu se mai aglomerează spitalele? Nu mai moare lumea? 
Vedem ca vaccinat sau nu poți sa te infectezi, poți sa transmiți virusul si poți să mori. 
E suficient să ne uităm la statisticile din alte țări, care ne demonstrează că puțin contează gradul de vaccinare. 

Așa că dacă le pasă de sănătatea noastră, să ne lase cu certificatele și cu presiunile pentru vaccinare. 
Să stabilească care medic dă prescripția medicală pentru vaccinare. 

Să asigure efectuarea de analize medicale gratuite ca să nu fie cetățeanul predispus la efecte adverse grave după vaccinare și să lase cetățenii să aleagă dacă se vaccinează sau nu, după cum sunt ei mai liniștiți psihic.

După 2 ani de isterie, cea mai importantă este starea de sănătate psihică, să poată omul să treacă liniștit prin boală, dacă se infectează, indiferent dacă este sau nu vaccinat. 

Pentru cei care se vaccinează si au efecte adverse, să termine cu negarea efectelor adverse si sa sfătuiască cetățenii să meargă la medic de la apariția primelor efecte adverse pentru a se trata (să nu avanseze efectele adverse). 

Altfel, pun în pericol chiar viața și sănătatea cetățenilor care decid să se vaccineze.