ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


În schimb, slugile din România care fac pe ei de frica ca a dat ordin șeful și s-au apucat sa execute ordinul vor răspunde, pentru ca trebuie scoși niste țapi ispășitori, fiind revolta prea mare în rândul cetățenilor UE.

Nu știu dacă și slugile romane din celelalte domenii vor înțelege ceva.
 
****

Ursula nu o sa aibă nicio problema, este acoperita de decizia Comisiei Europene unde au stabilit modalitatea de achizitie:

Comisia negociază, cantitățile nu sunt obligatorii pentru state, statele pot după aia sa cumpere la preturile negociate de comisie.

Insa, dacă comisia negociază un preț pentru anumite cantități, notifica statele care au la dispoziție 5 zile sa spună dacă sunt de acord cu cantitățile.

Eh, aici sa vedeți nebunie în toate statele, inclusiv în România cum vor cădea de fraieri toți agaricii care s-au conformat și au executat ordinele.

Obligație nu aveau, dar s-au făcut ca ploua și au acceptat cantitățile care nu le erau obligatorii, neraspuzand la notificare prin refuzarea cantităților. 

Si cum niște bani veneau de la UE, ca a fost fata bună și a sponsorizat achizițiile, este frauda la fondurile UE. Pachet vor fi făcuți agaricii care au fost slugi și au executat.
***
Slugilor: eu am mai scris, v-am prevenit, v-am zis sa căscați ochii.

Se apropie momentul plății. Bineînțeles ca nu cei mari vor pica.

Vor pica unii mici și probabil și niște victime colaterale pe lângă (care nu aveau nicio treaba), dar trebuie puși mulți și mărunți sa răspundă, ca să stingă nemulțumirea populației.