ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


De ce ne mai mirăm de legile care se adoptă de Parlamentul României? În condițiile în care Camera Deputaților habar nu are că este autoritate publică (potrivit titlului III, Capitolul 1 din Constituție) și nu instituție publică.

Azi am venit la Camera Deputaților. Voiam sa înregistrez puncte de vedere cu privire la Proiectul de lege nr. 545/2021.

Am solicitat și o întrevedere cu AUR referitoare la proiectul de lege PL X nr 545/2021, pentru a le înainta punctul de vedere.

Dar, ce sa vezi?

Surpriza! Nu am acces în spațiile Camerei Deputaților fără "certificat verde" .

Asa ca ma apucai sa caut în baza a ce au introdus o asemenea condiție de acces.

Ce sa vezi? S-a găsit biroul permanent al Camerei Deputaților sa implementeze HG nr 1130/2021, IN CARE NU EXISTA O ASEMENEA CONDIȚIE DE ACCES ÎN SEDIUL UNEI AUTORITATI PUBLICE.

ASA CA ÎN CAMERA DEPUTAȚILOR NU SE CUNOAȘTE NICI CARE ESTE STATUTUL ACESTEIA.

SE CREDE PROFUND ERONAT CA ESTE VORBA DE O  INSTITUȚIE PUBLICA, ÎN CONDIȚIILE ÎN CARE CAMERA DEPUTAȚILOR ESTE AUTORITATE PUBLICĂ.

Am transmis o solicitare la biroul permanent al Camerei Deputaților ca să modifice aceasta aberație.
Sunt curioasa dacă vor înțelege ceva.

Cine sa mai tina cont de Parlament, dacă cei care fac parte din el habar nu au ce e cu el?
 
 
Nu este disponibilă nicio descriere pentru fotografie.
 
 
Nu este disponibilă nicio descriere pentru fotografie.
 
 
Ar putea fi o imagine cu text care spune „Sănătate Publică București, solicitare care revine în sarcina organizatorilor, cu respectarea prevederilor egale. Măsurile din prezentul memorandum completează celelalte măsuri aprobate Biroul permanent implementate la nivelul Camerei Deputaților pentru perioada în care este declarată starea de alertă. SECRETAR GENERAL, GEORGE IONUT/ DUMITRICĂ SECRETAR GENERAL ADJUNCT Silvia Claudia MIHALCEA Direcția afaceri interne Director Eduard BACHIDE Direcția generală resurse umane.si salarizare Director general Alexandra Patricia' BIRAICA Centrul Internațional de Conferințe Director general Ion Lucian CATRINA Direcția informatică și comunicații Director Marian BOTOCAN Direcția comunicare și relații publice Director Gabrielai ENEA 3”
 
 
Nu este disponibilă nicio descriere pentru fotografie.
 
Nu este disponibilă nicio descriere pentru fotografie.
 
Ar putea fi o imagine cu text