ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Elena Udrea consideră că românii nu ar trebui să-și piardă încrederea în biserică, mai ales în astfel de momente în care întreaga țară este afectată de tragedia petrecută în clubul Colectiv.

„Ne putem trezi ca distrugem cel mai important, puternic și constant reper moral al poporului român. Oricare și oricât de mari ar fi problemele noastre, le vom putea depăși doar având credință și făcând lucrurile cu înțelepciune și bunătate. Nu trebuie contestată BOR pentru o inabilitate a Patriarhului, pentru că ne putem trezi că distrugem cel mai important, puternic şi constant reper moral al poporului român”, spune aceasta într-o postare pe Facebook.

Fostul ministru își amintește că s-a opus ideii de construire a Catedralei Neamului, însă acum și-a dat seama că a greșit în acel moment deoarece aceasta ar constitui o contrapondere la o expansiune a religiei musulmane, mai ales că s-a anunțat deja construcția celei mai mari moschei din Europa în centrul Bucureștiului. Tocmai de aceea, Elena Udrea le transmite românilor că nu trebuie instigați împotriva ei, iar construcția ar trebui terminată cât mai repede.

„Dacă suntem gata să construim cea mai mare moschee din Europa la Bucureşti, într-o vreme în care continentul îşi schimbă structura religioasă prin migraţia musulmanilor, cred că este bine să nu înverşunăm oamenii împotriva Catedralei Neamului. De acord că nu lăcaşurile ne lipsesc, ci credinţa adevărată şi eu însămi nu am fost de acord cu ridicarea acestei Catedrale. Dar acum a pornit deja, este bine să o terminăm, chiar dacă am pune înainte alte priorităţi”, continuă Elena Udrea.

Elena Udrea a mai precizat că s-ar găsi bani și pentru școli, spitale, drumuri, dar și pentru catedrală, ceea ce lipsește fiind competența de administrare a fondurilor.

„Dar să ştiţi că sunt bani şi pentru şcoli, sunt bani şi pentru spitale, pentru drumuri, doar oameni competenţi ne trebuie, să fie în stare să îi aducă în ţară ori să îi strângă la buget. Nu uitaţi că România tocmai a pierdut 7 miliarde de euro din fonduri UE, din cauza prostiei celor puşi să îi gestioneze”, încheie Elena Udrea.