ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Elena Udrea a fost transportată, joi, la Spitalul Județean de Urgență Ploiești pentru investigații, după ce ar fi leșinat la Penitenciarul Târgșor, acolo unde se află încarcerată pentru a-și ispăși pedeapsa primită în dosarul Gala Bute, scrie agerpres.ro, citat de Podul.ro.

Conform sursei citate, În urmă cu două zile, la 1 noiembrie, judecătorii Înaltei Curți de Casație și Justiție au respins ca nefondată contestația acesteia la executare, inculpata urmând ca fosta pedelistă să ispășească după gratii condamnarea de șase ani. 

Potrivit datelor comunicate de Serviciul Județean de Ambulanță Prahova, la ora 11:36 s-a primit o solicitare la Penitenciarul Târgșor pentru o femeie în vârstă de 49 de ani, cu status postlipotimie

„La solicitare s-a deplasat o ambulanță cu medic. La sosirea ambulanței, pacienta era conștientă, stabilă hemodinamic. Pacienta a fost transportată la UPU Ploiești pentru investigații suplimentare", arată SAJ Prahova. 
 
VIDEO: