ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice donație este binevenită. Doamne, ajută!


Fostul deputat Elena Udrea a venit în Comisia parlamentară pentru alegerile din 2009 și a explicat că în relația dintre servciile secrete și cercul de putere totul era pe bani, scrie stiripesurse.ro

”Să nu credeți că aici se făcea ceva doar de dragul puterii. Acești șefi ai SRI au foarte mulți bani, sunt oameni foarte bogați, pentru că au firme pe care le sprijină sau oameni în conducerea firmelor, care produc bani pentru ei”, a spus Udrea.

Elena Udrea susține că șefii SRI aveau o colaborare foarte strânsă cu SUA și multe dintre ordinele pentru România veneau de peste ocean. De asemenea, Florian Coldea încerca să controleze inclusiv cine intra la Ambasada SUA la București, inclusiv în ceea ce privește jurnaliștii.

”Inclusiv la ambasada SUA, Florian Coldea controla cine intră, că nu intra oricine. Veneau mulți oameni din SUA, care efectuau vizite la ambasada SUA, iar jurnaliștii intrau doar pe bază de listă. Chiar eu am fost rugată de mai mulți jurnaliști să le facilitez intrare la ambasadă, dar acolo intrau doar cei agreați de Florian Coldea, care puneau doar întrebările lor. Nu aveai loc acolo de Ioana Ene Dogioiu, de Dan Tapalagă, de Andreea Pora, mai sunt și alții”, a mai spus Udrea.

Pentru că suntem cenzurați pe Facebook ne puteți găsi și pe Telegram și GoogleNews