O instanță judiciară din Costa Rica a decis, luni, că Elena Udrea și Alina Bica vor rămâne în arest preventiv până la finalizarea procedurii de extrădare, informează presa locală, anunță Mediafax.

Tribunalul Penal din districtul Pavas, situat la periferia orașului San Jose, a decis luni după-amiază admiterea cererii procurorilor de menținere în detenție preventivă a Elenei Udrea și a Alinei Bica până la finalizarea procedurii de extrădare, informează site-ul de știri AmeliaRueda.com.

Înaintea deciziei, Ministerul Public din Costa Rica anunța că a cerut prelungirea detenției preventive până la "finalizarea procedurii de extrădare solicitată de România".

Elena Udrea și Alina Bica au fost reținute pe 3 octombrie de autoritățile din Costa Rica, în baza unor mandate Interpol emise la cererea României.


2% din impozitul pe salariu
Din taxele pe salariul tău, poți alege ca 2% să meargă către articolele noastre și sprijinirea directă a siteului ActiveNews România, nu către stat. Companiile de publicitate și multinaționalele nu ne iubesc. Ajută-ne să luptăm în continuare pentru cele ce-ți sunt dragi: Familia, Credința și Țara.

Descarcă formularul și depune-l la agenția ANAF de care aparții până pe 31 iulie.