ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Agitație la frontiera României cu Serbia și Ungaria, după ce autoritățile de la Budapesta au închis granița cu Serbia și au dat startul la ridicarea unui gard metalic la frontiera cu țara noastră.

Două elicoptere ale Poliției de Frontieră Române survolează, pe rând, fâșia verde și monitorizează zona pe care ar putea-o folosi refugiații aflati acum în Serbia, în drumul lor spre Europa Occidentală, ocolind gardul construit de unguri, prin capătul estic al acestuia, care se găsește în apropiere de Beba Veche, informează Opinia Timișoarei.

Deocamdată, imigranții și-au găsit o altă rută spre Germania, prin Croația, însa doi dintre ei s-au rătăcit marți seara în România crezând că au reușit să treacă în Ungaria. Când și-au dat seama că au nimerit în România, au izbucnit în plâns și le-au cerut polițiștilor de frontieră români să-i returneze în Serbia.