ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Omul de afaceri Elon Musk a ironizat atitudinea președintelui ucrainean Volodimir Zelenski. Musk a făcut referire la atitudinea liderului de la Kiev de a cere ajutor internațional de la mai multe țări, notează Știripesurse.

Șeful X a postat în acest sens o imagine pe rețeaua sa de socializare, însoțită de mesajul: „Când au trecut 5 minute și nu ai cerut ajutoare de un miliard de dolari”. VIDEO:
 

Mesajul este postat peste o fotografie cu Zelenski, care îl arată extrem de încordat. De amintit în acest context că fotografia utilizată de Musk e folosită de internauți pentru a reda glume pe diverse subiecte.
 
Subiectul ajutoarelor pentru Ucraina a devenit ținta glumelor pe Twitter. Un utilizator a reușit o capodoperă, pornind de la întrebarea: ”Ați vrea să donați un dolar pentru Ucraina”?
 
Ce-a urmat este de-a dreptul amuzant. VIDEO: