ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Elon Musk, directorul general al Tesla și SpaceX, i-a spus luni președintelui Israelului, Isaac Herzog, că nu există altă soluție decât "să-i ucidem pe cei care insistă să ucidă civili", să-i educăm pe copiii palestinieni să nu urască și să aducem prosperitate în Gaza, a spus miliardarul, conform Breitbart.

Musk a împărtășit apoi câteva dintre concluziile sale:

„A fost cu siguranță o zi dificilă din punct de vedere emoțional, pentru a vedea locurile în care au fost uciși oameni. Și, de asemenea, să urmăresc videoclipul în care criminalii se bucură. Sărbătorirea uciderii unor oameni nevinovați este extrem de tulburătoare.
 
Așa că trebuie să facem tot ce este necesar pentru a opri ura. În esență, acești oameni au fost hrăniți cu propagandă încă de când erau copii. Și este remarcabil de ce sunt capabili oamenii dacă sunt hrăniți cu minciuni, încă de când sunt copii, vor crede că uciderea oamenilor nevinovați este un lucru bun. Iată cât de mult poate afecta propaganda mințile oamenilor.
 
Așa că, știți, chiar am vorbit cu prim-ministrul. Și cred că sunt trei lucruri care trebuie să se întâmple în situația din Gaza, nu există altă soluție decât să-i ucidem pe cei care insistă să ucidă civili. Îi veți face să se răzgândească. Dar al doilea lucru este să schimbăm educația, astfel încât noua generație de criminali să nu fie antrenată pentru a fi criminali. Iar al treilea lucru, care este, de asemenea, foarte important, este să încercăm să construim prosperitate.”
 
Amintim că ultimul raport arată că în luna noiembrie, numărul civililor morți în Gaza a trecut de 16.000.
 
Astfel, rămâne întrebarea, cea dintâi soluție găsită de Musk se poate aplica și in cazul Israelului?