ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Proprietarul Twitter, Elon Musk, a sugerat luni că ar putea fi obligat să atașeze avertismente de propagandă la postările Twitter ale CNN, după ce s-a aflat că rețeaua a descurajat în mod activ personalul să nu cerceteze sau să împărtășească orice informație despre originea laboratorului COVID, informează Summit News, citat de Epoch Times.

Fox News relatează că o sursă din interiorul CNN a acuzat că fostul președinte Jeff Zucker a dat ordin tuturor celor de la CNN să renunțe la orice discuție despre faptul că noul coronavirus ar fi provenit dintr-un laborator din Wuhan, China, catalogând-o drept "un subiect de discuție al lui Trump".

După ce o scurgere de informații bombă a dezvăluit că Departamentul Energiei a concluzionat, pe lângă Departamentul de Stat și FBI, că virusul care a generat pandemia de Covid-19 s-a scurs probabil din laboratorul din Wuhan, China, persoana din interiorul CNN a declarat: "Oamenii se trezesc încet din ceață. Este un fel de nebunie că nu am urmărit mai mult acest lucru".

Nu numai că CNN a renunțat la teoria scurgerii din laborator, dar a început să încerce în mod activ să o demonteze, cu subalterni precum Oliver Darcy, care a scris articole cu titlul "Iată cum să demontezi dezinformările despre coronavirus și teoriile conspirației de la prieteni și familie".

Având în vedere toate acestea, Musk a răspuns luni unui utilizator de pe Twitter care l-a întrebat: "Când veți eticheta CNN ca fiind o mass-media afiliată statului?".

Musk a răspuns, de asemenea, la o postare pe Twitter a doctorului Jay Bhattacharya, menționând că Fauci "a trădat în mod flagrant încrederea publicului".

Musk a cerut anterior urmărirea penală a lui Fauci, înainte de a lansa în decembrie o serie de Dosare Twitter care au expus modul în care guvernul Biden a încercat să controleze povestea pandemiei prin cenzură și suprimarea informațiilor, mai scrie Summit News.