ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Miliardarul Elon Musk a calificat duminică presa din SUA drept „rasistă anti-albi”, după ce mai multe ziare au decis să oprească publicarea benzii desenate Dilbert  Autorul celei mai vândute cărți de benzi desenate a comparat populația de culoare cu un „grup de ură” într-un videoclip, scrie Le Figaro, citat de mariustucă.ro

Miliardarul Elon Musk a calificat duminică presa din SUA drept „ rasistă”, după ce mai multe ziare au decis să oprească publicarea benzii desenate Dilbert, al cărei autor a comparat într-un videoclip populația de culoare cu un „grup de ură”. 

„De foarte multă vreme, mass-media americană a fost rasistă față de oamenii non-albi, acum sunt rasiste față de albi și asiatici”, a criticat șeful Tesla pe Twitter, rețeaua de socializare pe care o deține.”

 „Același lucru s-a întâmplat cu colegiile și liceele de elită din America. Poate ar putea încerca să nu fie rasiști”, a adăugat el.