ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Cunoscutul realizator Tucker Carlson i-a luat un interviu lui Elon Musk. Cei doi au discutat despre pericolele inteligenței artificiale, conform Fox News.

"Inteligența artificială este mai periculoasă decât, să zicem, proiectarea sau întreținerea defectuoasă a avioanelor sau producția proastă de mașini", i-a spus Musk lui Carlson. "În sensul că are potențialul, oricât de mică ar fi considerată această probabilitate, dar este non-trivială, are potențialul de distrugere a civilizației", a spus Musk în interviu.

Elon Musk, i-a dezvăluit, totodată, lui Tucker Carlson, că guvernul avea acces la mesajele private înainte să achiziționeze Twitter, relatează Post Millenial.

În interviu, Musk afirmă că "gradul în care diverse agenții guvernamentale aveau efectiv acces complet la tot ce se întâmpla, pe Twitter, m-a dat pe spate". El a adăugat: "Nu eram conștient de acest lucru".

Carlson, într-o întrebare ulterioară, a întrebat: "Asta ar include și mesajele private ale oamenilor?". Musk a răspuns: "DA".

Musk a declarat că se pregătește să creeze o funcție care să le ofere utilizatorilor opțiunea de a cripta mesajele directe, în speranța de a limita interferențele guvernamentale. Musk a spus că speră să prezinte noua adăugire în cursul acestei luni.

Dacă este selectată opțiunea de criptare, "nimeni de la Twitter nu poate vedea despre ce vorbești", a explicat el.

"Ai putea să-mi pui un pistol la tâmplă și nu ți-aș putea spune", i-a spus lui Carlson. "Așa ar trebui să fie".
 
În urmă cu câteva zile, Musk a făcut o altă afirmație explozivă, referitoare, de data aceasta, la vaccinurile anticovid: 

„Orice părinte sau medic care sterilizează un copil înainte ca acesta să fie un adult cu consimțământ ar trebui să meargă la închisoare pe viață”.
 

 
VIDEO: