ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


CEO-ul Twitter, Elon Musk, a scris în acest weekend că va publica în zilele următoare mai multe "dosare Twitter" despre comunicările conducerii anterioare cu oficialii federali din domeniul sănătății cu privire la modul de abordare a afirmațiilor referitoare la normele și vaccinurile COVID-19, informează The Defender.

Deși a oferit puține detalii, Musk a răspuns la o întrebare a unui utilizator, care l-a întrebat: "Când vom primi fișierele Twitter despre covid? Informațiile privind suspendarea numeroșilor medici și oameni de știință? Cine a fost implicat? Suprimarea a ceea ce s-a dovedit a fi informații concrete".

"Oh, va veni în stil mare", a scris el. Cam în aceeași perioadă, el a făcut cel puțin două glume despre consilierul COVID-19 de la Casa Albă, Dr. Anthony Fauci.

Vedeți: CONFIRMAREA că Twitter a interzis din umbră candidații politici conservatori și MEDICII DE BUNĂ CREDINȚĂ vine din partea lui Elon Musk. DEZVĂLUIRILE certifică: gigantul media a manipulat algoritmii platformei