ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


După cum a relatat anterior Cristina Laila - Potrivit emailurilor descoperite din „Laptopul din iad", Hunter Biden i-a trimis partenerului său de afaceri Devon Archer un email foarte detaliat despre Ucraina pe 13  aprilie 2014 - cu doar o săptămână înainte ca Joe Biden să viziteze Ucraina pentru a se întâlni cu premierul de atunci Arseni Iațeniuk, potrivit TheGateWayPundit.

Se pare că Hunter Biden îi trimitea prin e-mail lui Devon Archer informații pe care le primise de la o ședință de informare pe care tatăl său și vicepreședintele Joe Biden o ținuseră anterior.  Sau este posibil ca informațiile să fi venit direct din documente strict secrete. The Gateway Pundit a scotocit prin măruntaiele laptopului lui Hunter Biden și a găsit documentul în cauză. Imaginile provin din raportul Marco Polo de pe laptopul lui Hunter Biden.

Din laptopul lui Hunter Biden:

Mai târziu, în aceeași zi, Hunter i-a răspuns lui Archer cu un plan în 22 de puncte despre cum „nu vor lăsa o criză să se piardă". Pentru a profita de haosul susținut de Occident în Ucraina, Hunter a oferit următorul plan: „Omul nostru [Joe] trebuie să se erijeze în anti-Victor Pinchuk (oligarh al cărbunelui și oțelului - susținător pro rus al lui Ianukuvițchi [sic]) . Contractul [cu Burisma] ar trebui să înceapă acum - nu după viitoarea vizită a tipului meu [Joe]".
 
Pentru a discuta planurile ulterioare, Hunter i-a spus lui Archer să "cumpere un telefon mobil de la un 7/11 sau CVS tmrw și voi face același lucru". Al douăzecilea punct al lui Hunter a fost o altă inserție „acoperă-ți fundul" (CYA) pentru pista de documente, deoarece chiar următorul punct (#21) a prezentat modul în care „factorii de decizie politică internă", inclusiv (și mai ales) tatăl său, Joe, urmau să fie influențați pentru o afacere de „[25.000 $ pe lună".

Din e-mailul trimis de Hunter Biden lui Devon Archer la 12 aprilie 2014, la ora 21:43.  Iată planul în 20 de puncte de la Hunter de informații clasificate.

Către Devon Archer:

Trebuie să merg la Houston cu Beau marți pentru un control la MD Anderson. Câteva gânduri după ce am făcut câteva cercetări. Și câteva gânduri suplimentare privind organizarea în continuare. ( Poroșenko pare a fi probabil următorul președinte. Determinarea relației echipelor noastre cu el este importantă. El este credibil cu Occidentul și, după toate conturile, un adevărat reformator).

2. Un fel de descentralizare va avea loc probabil în est. Dacă nu se va întâmpla, rușii vor continua să intensifice campania de destabilizare, ceea ce ar putea duce la o preluare la scară largă a regiunii estice, cel mai important: Donetsk. Valoarea strategică constă în crearea unei punți terestre pentru RU către Crimeea.

3. Acest lucru nu va afecta în mod direct exploatațiile Bursei, dar va limita explorarea și utilizarea viitoare a Uk-Ucraini, în special a oportunităților offshore.

4. De asemenea, va duce la o destabilizare suplimentară a Uk la nivel național și pentru orice guvern aflat la putere. Iar SUA vor răspunde cu sancțiuni și mai puternice. Aceste sancțiuni vor amenința sprijinul firav al UE, care nu are voința politică de a suporta creșteri abrupte ale prețurilor la energie.

5. Ceea ce va duce la noi creșteri de prețuri la gazul RU către Marea Britanie.

(6.) Garanțiile de împrumut de la FMI vor permite Ucraina să facă față impactului economic, dar reformele necesare pentru subvențiile publice Uk vor slăbi noul președinte.

7. Va exista o presiune enormă asupra Bursei pentru a reduce prețurile pentru binele național. Chiar dacă compania primește o lovitură la nivelul profiturilor, ar părea imprudent să crească prețurile, în conversia cu prețurile exagerate ale RU.

8. Burisma are aici o oportunitate de a juca rolul de erou dacă ignoră valoarea de piață artificială a produsului lor și joacă în favoarea interesului național.

9. Kazahstanul ar putea juca un rol esențial prin furnizarea de gaz la prețuri mai mici decât cele cerute de RU, dar mă îndoiesc că ar vrea să se joace cu ursul.

10. 10. Conductele care traversează Uk sunt cheia tuturor acestor lucruri. Dar dacă rușii închid gazoductul, închid și 60% din aprovizionarea cu energie și blochează aprovizionarea UE din RU, ceea ce UE nu va accepta niciodată (pentru că sunt niște lași).

11. Nu există o soluție imediată de furnizare care să înlocuiască RU. Chiar dacă Burisma și-ar crește producția din rezervele sale cu 100%, ar dura cel puțin doi ani și, în plus, Marea Britanie ar fi în continuare cu aproximativ 35% mai puțin decât are nevoie pentru aprovizionarea cu gaz.

(12) Omul nostru trebuie să se erijeze în anti- Victor Pinchuk (oligarh al cărbunelui și oțelului- susținător pro rus al lui Ianukuvițchi).

(13) Cel mai bun mod de a trece peste furtuna de acum până la alegeri este de a se arunca cu totul cu regele ciocolatei. Chiar dacă pierde în fața lui Timoșenko (puțin probabil conform sondajelor de astăzi), Poroșenko este un aliat sigur care l-ar putea ajuta să se protejeze de vulturii momentului. În plus, tu, eu și Alex ar trebui să reluăm legătura cu boxerul și să îl ajutăm să câștige sprijinul lui pentru omul nostru.

14. Și este momentul (între acum și Alegeri) pe care trebuie să îl traverseze. Dacă se consideră că a profitat pe nedrept de creșterea prețurilor indusă de RU, lucrurile s-ar putea întoarce rapid împotriva lui.
 
15. Site-ul Burisma sau comunicatele de presă ar trebui să vorbească despre modul în care Burisma, se angajează să furnizeze industriei Uk cât mai multă energie la un preț corect posibil în timpul acestei crize, cu accent pe utilizarea celor mai bune tehnologii și a echipei de clasă mondială pentru a asigura creșterea producției și livrarea internă.

16. Putem fi de fapt de o valoare reală aici. Dezvoltarea de relații, aducerea de expertiză americană în cadrul companiei, furnizarea de consultanță strategică privind politica și evaluarea riscurilor geopolitice.

(17) BS poate avea de fapt discuții directe la nivel de stat, energie și NSC. Ei pot concepe un plan media și pot aranja protecția juridică și pot atenua presa negativă internă americană cu privire la actuala conducere, dacă este necesar.
 
18. Anunțul privind viitoarele călătorii ale băieților mei ar trebui să fie caracterizat ca făcând parte din sfaturile și gândurile noastre - dar ceea ce va spune și va face el nu depinde de noi. Cu alte cuvinte, ar putea fi un lucru foarte bun sau ar putea sfârși prin a crea o așteptare prea mare. Trebuie să temperăm așteptările în ceea ce privește această vizită.

19. Trebuie să solicităm un acord pe termen lung și o participare generală. Acesta este un pas uriaș pentru noi, care ar putea deveni cu ușurință foarte complicat. Iar dacă nu suntem protejați din punct de vedere financiar, indiferent de rezultat, ne-am putea trezi înghețați de o mulțime de oportunități actuale și viitoare.

20. În acest scop, ei trebuie să știe fără echivoc că nu vom interveni și nu putem interveni direct pe lângă factorii de decizie politică interni.

(21) Contractul ar trebui să înceapă acum - nu după viitoarea vizită a omului meu. Acesta ar trebui să includă un avans de aproximativ 25 000 p/m cu taxe suplimentare, dacă este cazul, pentru o muncă mai aprofundată care să meargă la BS pentru protecția noastră. Complet separat de înțelegerile noastre respective privind participarea la consiliu.

(22) Cumpărați un telefon mobil de la un 7/11 sau CVS tmw și voi face același lucru.
 
DOCUMENTUL: