ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Savantul Constantin Barbu, filosof, scriitor și eminescolog, a fost desemnat câștigător al Premiului Internațional de Poezie „Pe urmele lui Léopold Sédar Senghor” pentru volumul „Rovina nel vuoto/Paragina-n vid”, la secțiunea „Cărți publicate în limba italiană”, informează revista româno-italiană Rivista IR.

Ceremonia oficială a avut loc la Milano sâmbătă, 6 mai 2023, la Sala Ricci a Fundației San Fedele din Piazza San Fedele, mai transmite revista citată, care publică pe pagina sa de Facebook și fotografiile de mai sus.

Îl felicităm pe filosoful și poetul Constantin Barbu, care se numără și printre invitații de marcă ai rubricii de opinii, analize și editoriale a ActiveNews!

Citiți și La Academia din Berlin cu Eminescu și Dimitrie Cantemir. Interviu cu Profesorul Constantin Barbu și FOTO-DOCUMENTE (V)