ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Cursul 97 de vindecare sufletească la vremea crizei cu mască: o dezbatere cu invitații speciali ai părintelui Bogdan Florin Vlaicu, doctorița Hagima Geanina, medic ginecolog din Pitești, și doctorul Damian Baciu, medic pediatru din Brașov.
 
Vorbim despre a doua Conferință a medicilor și juriștilor care s-au împotrivit abuzurilor pandemiei, „Medicină bazată pe dovezi sau dictatură cu față medicală”, de la București, din 25 februarie, despre efectele adverse ale inoculării, despre adevărul științific versus minciunile propagandei oficiale și despre pregătirea dictaturii cu față medicală.
 
VIDEO:
  
 
Cursul 96 de vindecare sufletească: 24.02.2023.

Cursul 96 de vindecare sufletească la vremea crizei cu mască: o dezbatere cu invitata mea specială, doctorița Oana Mihaela Secara, medic igenist și dermato-venerolog, Dr. Geanina Hagimă, Dr. Damian Baciu și Pr. Bogdan Florin Vlaicu.
 
Vorbim despre dezbaterea dintre medici și parlamentari de la Palatul Parlamentului despre dictatura cu față medicală din vremea pandemiei, din 10 februarie, despre tehnologia ARN mesager ca dezastru în prevenție, despre efectele adverse ale inoculării și despre Adevărul Hristos și adevărul științific versus salba de minciuni ale propagandei oficilale.
 
ActiveNews a creat o pagina specială pentru a prezenta conferințele medicilor români. Nu ezitați să accesați pagina Conferințele Covid