ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Stai și oferă: banii sau viața!?, era expresia preferată a banditului Dick Turpin, acum 300 de ani. Începând de pe 18 decembrie 2020 este și o parte din titlul celei de-a patra piese muzicale de protest față de restricțiile abuzive ale plandemiei mondiale, lansată de Sir George Van Morisson, de data aceasta împreună cu legenda rock Eric Clapton: Stand and Deliver. Titrat deja drept "Imnul Anti-Mască al anului" sau "Blues-ul Cruciadei Anti-Carantină", cântecul a intrat rapid în malaxorul presei internaționale pro-mască la care nu are rost să ne mai referim. Versurile îi aparțin lui Eric Clapton:

"Stai și oferă/ I-ai lăsat să-ți inoculeze frica/ Stai și oferă/ Dar nici un cuvânt pe care l-ai auzit nu a fost adevărat/ Dar dacă nu puteți spune nimic/ Este posibil să nu puteți face nimic", este prima strofă a piesei."Vrei să fii un om liber/ Sau vrei să fii sclav?/ Vrei să fii un om liber/ Sau vrei să fii sclav? Vrei să porți aceste lanțuri? Până te vei lungi în mormânt?", sunt versurile celei de-a doua strofe a Imnului Anti-Mască. "Mai contează drepturile noastre, Constituția? Mai este aceasta o națiune suverană? Sau doar un stat polițienesc?/ Mai bine ați fi atenți, oameni buni/ Înainte să devină prea târziu", se mai spune în a treia strofă. "Stai și oferă/ Stai și oferă/ Dick Turpin a purtat și el o mască", se încheie poemul anti-planemie al lui Clapton, format din șase strofe, pus pe muzică de Van Morrison și interpretat de cei doi muzicieni, ambii în vârstă de 75 de ani. Îl puteți asculta mai jos, urmat de celălalte piese-protest ale muzicianului britanic Sir George Van Morrison: