ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Jurnalistul Paul Gabriel Andrei semnalează Oroarea Zilei: Cazul medicului ucigaș de bebeluși de la Polizu, Florian Robe:

„"Ai văzut cazul cu doctorul de la Polizu care arunca bebelușii născuți prematur la gunoi? Acolo trebuia să nască nevastă-mea al doilea copil, cel născut prematur" mi-a scris un prieten.

"Doamne!" zic eu.

"Da, noroc că nu au fost locuri..." a continuat el.

În caz că nu știți, e un scandal acum cu un doctor acuzat că pur si simplu arunca viața la gunoi. Viața unor copii care aveau ghinionul să se nască mai devreme decât era prevăzut. Și unde, la Polizu, o maternitate printre cele mai mari și cunoscute din țară.

Un bărbat povestește pentru Libertatea:

„Am ajuns acolo (nr. maternitatea Polizu) și domnul doctor ne-a garantat că va face tot posibilul ca copilul să supraviețuiască. (…) A consultat-o pe soție și a zis că nu mai are lichid, că a pierdut lichidul pe drum. Au internat-o pe soție, era pe 22. Pe 24 s-a pornit hemoragia și domnul doctor a spus că nu mai poate face absolut nimic, că pe primul loc este mămica, să o salvăm – asta e ce mi-a spus mie – și că să stăm liniștiți că suntem tineri și vom face alt copil, nu e asta o problemă”

El afirmă că soției sale i s-au făcut injecții de dilatare ca să avorteze și nu a fost dusă nici în sala de operații, ci în cabinetul asistentelor.

„A născut, i-a spus că copilul este mort, a pus-o să semneze un act de deces că copilul este mort, a luat-o (n.r. pe fetița nou-născută) pur și simplu și a aruncat-o într-o tăviță. Nici nu i-a acordat primul ajutor, normal trebuia să-i acorde primul ajutor de resuscitare, pur și simplu a luat-o și a aruncat-o într-o tăviță.”

„Soția a spus că vrea să vadă cauza pentru care s-a întâmplat nenorocirea. În momentul ăla s-a dus asistenta la, probabil că acolo au o cameră frigorifică, s-a dus în camera frigorifică și din greșeală a lovit cu piciorul într-un sac. Și în momentul în care a dat cu piciorul în sac copilul a început să plângă în sac.

Bineînțeles că nu i-a venit să creadă și a mai dat o dată, la fel a început să plângă copilul în sac. Când l-a scos din sac era băgată într-o caserolă cu capac și a scos-o din caserolă și fata atunci a început să respire”.

V-ați cutremurat? Eu sunt încă marcat de ceea ce am citit.

Pe domnul doctor îl cheamă Florian Robe. El e deja acuzat pentru tentativă de omor. Doar că mi se pare că ar trebui lucrurile să nu se oprească aici. Că nu făcea de unul singur lucrurile acestea. Deja sunt articole care spun că aceste lucruri se știau și unii au preferat să închidă ochii.

Robe trebuie să putrezească în închisoare, însă nu singur.”, conchide tânărul jurnalist.

Citiți și: ȘI EU AM OMORÂT OAMENI! - ORORILE și CRIMELE din Spitalul Covid de la Sibiu dezvăluite la Dosar România după episodul senzațional SECHESTRAT PRINTRE MORȚII VII. DOCUMENTAR VIDEO TVR