ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Imagini șocante vin de la Satu Mare! Un tânăr paralizat, cu handicap grav și fără discernământ a fost lăsat să zacă în agonie pe podeaua din fața unui cabinet fără ca nici un personal medical să intervină mai bine de o oră, a transmis Realitatea.net. Vă avertizăm că urmează informații și imagini cu un puternic impact emoțional. 

Ore întregi, bolnavul ar fi fost ignorat de personalul medical. În tot acest timp, doctorii primeau alți pacienți și treceau indiferenți pe lângă tânărul căzut.

Unor pacienți li s-a făcut milă și au așezat sub el haine, ca tânărul să nu se îmbolnăvească și mai tare. 

Conducerea spitalului județean Satu Marfe, de care ține clinica unde s-a petrecut abominația, se apără și spune că pacientul nu venise pentru a fi tratat, ci pentru a ridica documente ca să ateste gradul de handicap. Aceasta mai afirmă că pacientul de 18 ani „s-a prezentat la consult fără a avea bilet de trimitere de la medicul de familie”.

Ce legătură are această explicație cu faptul că tânărul a fost lăsat să aștepte pe podeaua din fața unui cabinet, peste o oră, fără ca nici un personal medical să intervină deși trei cadre medicale se conversau la un metru de bietul tânăr cu handicap?

Imaginile revoltătoare au fost surprinse într-o policlinică a Spitalului din Satu Mare și au stârnit un val de reacții în rântul pacienților, care, de altfel, au fost singurii care s-au arătat dispuși să-i ofere sprijin tânărului întins pe podea.

Acesta a stat pe jos timp de o oră, fără ca un medic sau o asistentă să-i vină în ajutor, semnalează și Antena 3. VIDEO mai jos Presa Satu Mare. Tot aceeași sursă semnalează și o scrisoare a personalului medical din oraș prin care medicii CER „DOAR RESPECT”! (FOTO sus). VIDEO: