ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Deși pandemia de coronavirus a trecut și autoritățile sanitare au renunțat la restricții, Metrorex s-a gândit după aproape o lună să reia propaganda pandemică, ba chiar să le ureze „La Mulți Ani” așa-zișilor „eroi” în combinezoane, chiar dacă revelionul a trecut și el de mult. Totul, cu prilejul Zilei Mondiale a Sănătății (7 aprilie), sub forma unei „expoziții” a doi „cosmonauți” covidieni care așteaptă, osteniți, metroul pe bancă, sub privirile bucureștenilor, care trebuie să nu uite să fie paranoici și să poarte mască, indiferent cât de anacronică și neconstituțională ar fi ea. 

„Ziua Mondială a Sănătății, zi globală de conștientizare a sănătății, este sărbătorită în fiecare an pe 7 aprilie.

Astăzi, Metrorex în parteneriat cu Art Safari Bucharest a amplasat în stația Eroilor 1 sculptura artistului român Costin Ioniță intitulată ‘Omagiu adus medicilor în lupta cu virusul SARS Cov2-Covid 19’.

În contexul ultimilor 2 ani, în care virusul Sars CoV 2 a pus o presiune uriașă pe întregul personal medical, lucrarea semnată de Costin Ioniță își poartă astăzi scopul cu smerenie: acela de a evidenția eroismul și neîncetata muncă a personalului medical, printr-un tribut adus tuturor.

Cu această ocazie, Metrorex continuă acțiunile sale de promovare a culturii în stațiile metroului bucureștean.

La mulți ani, eroilor în halate albe, La mulți ani cu sănătate tuturor călătorilor noștri!”, se arată într-un comunicat care poartă antetul Metrorex și Art Safari Bucharest.

Fotografiile de mai jos au fost publicate de un utilizator de Facebook joi, 14 aprilie. Potrivit comentatorilor, expoziția „culturală” încă se află în stația de metrou „Eroilor”. 

 

„Omagiu adus medicilor în lupta cu virusul SARS-CoV-2 / Covid-19”, este hârtia purtată în piept de acest sinistru „aertefact” demn de epoca propagandei comuniste. Sau chiar de actualul regim comunist din Republica Populară Chineză care, în numele aceluiași virus care a eludat drepturile omului și democrația în Occident, trimit zilele astea în Shanghai același fel de „eroi în halate albe” să ridice oamenii cu test pozitiv pentru a-i interna în lagăre covidiene, în timp ce „asimptomaticii” sănătoși sunt ferecați în case de săptămâni întregi.

Citiți și: „Eroii din linia întâi” iau pe sus locuitori din Shanghai pentru a-i interna cu forța în lagărele Covid. FILMAREA ZILEI

Proteste, jafuri, sinucideri, omorârea animalelor de companie în orașul chinezesc Shanghai, pe fondul carantinării totale și a FOAMETEI provocate. Victimele politicii Zero-Covid vor depăși cu mult numărul morților de Covid. VIDEO