ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Noi imagini înfiorătoare arată 9.300  de migranți care așteaptă să fie procesați sub un pod dintr-un oraș de frontieră din Texas.  Numărul migranților de sub podul Del Rio s-a dublat într-o singură zi, iar oficialii patrulelor de frontieră spun că situația este "scăpată de sub control, prezintă Info Wars

Majoritatea migranților sunt haitieni și se prezintă la pod "cu fiecare minut", potrivit forțelor de ordine de la fața locului. Imagini suplimentare surprind amploarea crizei pe care o îndură oficialii de frontieră copleșiți cu efective limitate.

Guvernatorul Texasului, Greg Abbott, a criticat "neglijența pură" a președintelui Biden în ceea ce privește criza granițelor și a anunțat că va închide șase puncte de intrare de-a lungul frontierei de sud pentru "a împiedica aceste caravane să invadeze statul nostru", potrivit unui comunicat al biroului său:

"Neglijența pură a administrației Biden de a-și face treaba și de a securiza frontiera este îngrozitoare. Am ordonat Departamentului de Siguranță Publică și Gărzii Naționale din Texas să suplinească personalul și vehiculele pentru a închide șase puncte de intrare de-a lungul frontierei de sud pentru a opri aceste caravane de a trece peste statul nostru. Criza de la graniță este atât de gravă încât Serviciul Vamal și de Protecție a Frontierelor din SUA solicită ajutor, deoarece agenții lor sunt copleșiți de haos. Spre deosebire de președintele Biden, statul Texas își menține angajamentul de a securiza granița noastră și de a-i proteja pe americani."
 
VIDEO: