ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Scriitorul Ion Cristoiu a fost reclamat la Consiliul National pentru Combaterea Discriminării de către consilierul general PNL Adrian Moraru, pentru că ar fi sugerat că Raed Arafat este homosexual, transmite InPolitics.

„Raed Arafat, dacă maică-ta, dacă o-i mai avea, sau sor’ta sau iubitul tău sau iubita ta, că nu știu ce are el...”, spune Ion Cristoiu într-o intervenție din Jurnalul său TV în care critica modul cum a fost realizată evacuarea de la Spitalul Foișor.

Ion Cristoiu mai spune, în intervenția sa video de 45 de minute, postată pe 10 aprilie, că „cei care așteaptă ca Raed Arafat să cadă să nu se iluzioneze. E mai tare ca Ceaușescu”.

Afirmația jurnalistului a fost remarcată de consilierul general PNL Adrian Moraru, probabil unul dintre fanii secreți ai maestrului, care a considerat că trebuie sancționată și l-a reclamat pe Ion Cristoiu la Consiliul National pentru Combaterea Discriminării. „Dincolo de ce parere avem despre Arafat, atacurile suburbane cu aluzii legate de orientarea sexuală a lui Arafat ar trebui sa fie sancționate de CNCD”, a precizat Adrian Moraru, potrivit sursei citate.

Părerea noastră este că, dimpotrivă, Ion Cristoiu nu a vrut cumva să-i discrimineze iubitul lui Arafat, dacă zicea iubita, sau iubita lui Arafat, daca zicea iubitul.

Mai curând, Adrian Moraru pare să pice, din greșeală sau dinadins, pe una din vechile tehnici ale Securității, folosită deja și de Iohannis, Cîțu, Barna și Fritz în ultima perioadă: etichetarea neagră a unui/unor opozanți. Îl critică pe Arafat, e homofob, demonstranții striga Jos Satannis, sunt xenofobi, Jos Cîțu, sunt teroriști, Jos Barna, sunt fasciști, Jos Fritz sunt antisemiți. Jalnic. Copiangii de doi bani ai lui Ceaușescu cu huliganii și fasciștii și Iliescu, cu golanii și legionarii.

Atacat murdar de Arafat, Ion Cristoiu face o pledoarie pentru libertatea totală de exprimare. E „fake news” că Uniunea Europeană a greșit cu vaccinurile? De ce? CAZURILE din care Arahat a ieșit mereu „nevinovat”

Nu știm dacă Arafat e homosexual. Până la urmă e treaba lui ce face în dormitorul din care transmite live de fiecare data când mai e vreo nenorocire cu „mortăciuni” prin spitale. Cert e că în 30 de ani, de când de la șef pe diverse autobaze de salvări a ajuns ditamai „Comandant al acțiunii” care șterge pe jos chiar și cu un frumușel ca Voiculescu, nu a fost văzut cu vreo femeie. O listă care circulă pe internet subliniază că acești minunați conducători care au decis în situații critice pentru copiii României, astupându-le figura cu măști chiar și la orele de sport, azi, iar mâine impunându-le să nu mai vină la școală dacă nu sunt vaccinați, ei și toată familia lor, până la cățel și purcel... nu au copii.

„Arafat, fără copii, Iohannis, fără copii, Barna, fără copii, Cioloș, fără copii, Cîțu, fără copii, Vlăduț, fără copii...”, se arată în lista de pe rețelele de social media. Chestiune valabilă și pentru foarte mulți lideri europeni.

Iată și filmarea care l-a deranjat pe consilierul PNL: