ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Președintele american, aflat într-o călătorie oficială în Asia, a susținut o conferință de presă în Vietnam, însă, vizibil obosit, Joe Biden a pierdut firul discursului și a fost întrerupt de purtătoarea sa de cuvânt, relatează Știripesurse.

Plecat de cinci zile de la Washington, Joe Biden a călătorit în Asia pentru summitul G20 de la New Delhi, apoi s-a dus la Hanoi. În timp ce se afla acolo, a ținut o conferință de presă oarecum dezarticulată, determinând-o pe purtătoarea de cuvânt a Casei Albe să îl întrerupă pe președintele SUA în mijlocul discursului.

Joe Biden a început prin a lăsa să se înțeleagă că este obosit după "o călătorie în jurul lumii în cinci zile".

"Este seară, nu-i așa?", a glumit el când s-a așezat la microfon, după ce a încercat o introducere cu "Bună dimineața, Vietnam".

Apoi s-a pierdut în șirul gândurile sale, iar discursul său, destul de poticnit, a fost foarte repede întrerupt de purtătoarea de cuvânt a Casei Albe, Karine Jean-Pierre, care i-a tăiat microfonul lui Joe Biden și a strigat "Mulțumesc, aici se încheie această conferință de presă", în timp ce șeful Casei Albe încă vorbea.