Președintele executiv al PSD, Eugen Teodorovici, a declarat, vineri, că va candida la  președinția organizației de femei a PSD, dorind să demonstreze că nu principiile egalității de gen sunt importante, ci "respectul adevărat față de femei”, transmite Agerpres.

Potrivit sursei citate, Eugen Teodorovici este pregătit să lupte pentru a schimba "mentalitatea bărbaților cu adevărat", menționând că nu este importantă împărțirea posturilor conform principiului 50%-50%, ci respectul adevărat față de femei.

„Vorbea Rovana (Plumb, n.r) de această egalitate de gen. N-o să mă auziți niciodată să spun acest lucru. Eu o să mă lupt pentru a schimba mentalitatea bărbaților, cu adevărat. Acolo e problema. Nu număr egal femei-bărbați, ci felul în care bărbații vă simt aproape și vă respectă ca pe un semen, ca pe ei înșiși. Aici este problema. Și să nu picați în această capcană politică, pentru că este o capcană. Și la nivel european, unde sunt cei mai mari magicieni în ale politicii și în ale vânzării foarte frumos împachetatului, vânzării către oamenii care așteaptă anumite lucruri", a declarat Teodorovici.

În acest sens, Teodorovici a anunțat că o să candideze la conducerea organizației femeilor din PSD.

„Și eu v-o spun ca bărbat. De asta am și spus și o să spun în continuare și nu o să îmi retrag dorința aceasta, de a depune dosarul atunci când se fac alegeri pentru organizația de femei PSD. Am să-mi depun dosarul, pentru că vreau să devin președintele organizației(...)", a declarat Eugen Teodorovici 


Dragă cititorule,
dacă ți-a plăcut acest articol, te rugăm ceva.

De peste 5 ani, ActiveNews este vocea pe care sute de mii de români o primesc în fiecare zi, dar care în același timp fisurează stabilimentul politic și economic care dorește să supună și România.

ActiveNews este un site independent din punct de vedere editorial, ceea ce înseamnă că ne stabilim singuri prioritățile și strategia. Jurnalismul nostru este liber de influențe comerciale și nu este influențat de către moguli, milionari sau acționari.

Nimeni nu-l editează pe editorul nostru. Nimeni nu ne direcționează opiniile.

Aceste aspecte sunt de o importanță critică într-o țară în care mass-media corporatistă face legea. Într-o Românie în care interesele economice ale marilor jucători dictează reacția presei, și nu interesul pe termen lung al acestui popor.

ActiveNews este singurul loc din .ro unde ați putut citi despre fapte și oameni care altfel nu ar fi apărut niciodată pe piața media din România. Știi bine asta.

Am câștigat împreună multe bătălii, văzute și nevăzute, dar Țara are nevoie de mai mult decât simpla noastră supraviețuire. Țara Noastră are nevoie de jurnalism curat, scris cu gândul la valorile pe care le-am primit de la înaintașii noștri. Țara noastră are nevoie de curaj pentru a expune impostura și trădarea, iar pentru asta e nevoie de informație. Informație, nu diversiune sau divertisment.

Implică-te Susține ActiveNews