ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Președintele executiv al PSD, Eugen Teodorovici, a declarat, vineri, că va candida la  președinția organizației de femei a PSD, dorind să demonstreze că nu principiile egalității de gen sunt importante, ci "respectul adevărat față de femei”, transmite Agerpres.

Potrivit sursei citate, Eugen Teodorovici este pregătit să lupte pentru a schimba "mentalitatea bărbaților cu adevărat", menționând că nu este importantă împărțirea posturilor conform principiului 50%-50%, ci respectul adevărat față de femei.

„Vorbea Rovana (Plumb, n.r) de această egalitate de gen. N-o să mă auziți niciodată să spun acest lucru. Eu o să mă lupt pentru a schimba mentalitatea bărbaților, cu adevărat. Acolo e problema. Nu număr egal femei-bărbați, ci felul în care bărbații vă simt aproape și vă respectă ca pe un semen, ca pe ei înșiși. Aici este problema. Și să nu picați în această capcană politică, pentru că este o capcană. Și la nivel european, unde sunt cei mai mari magicieni în ale politicii și în ale vânzării foarte frumos împachetatului, vânzării către oamenii care așteaptă anumite lucruri", a declarat Teodorovici.

În acest sens, Teodorovici a anunțat că o să candideze la conducerea organizației femeilor din PSD.

„Și eu v-o spun ca bărbat. De asta am și spus și o să spun în continuare și nu o să îmi retrag dorința aceasta, de a depune dosarul atunci când se fac alegeri pentru organizația de femei PSD. Am să-mi depun dosarul, pentru că vreau să devin președintele organizației(...)", a declarat Eugen Teodorovici